VIDEO: Biševac šakom u glavu nokautirao Santinija, a hrvatski napadač odgovorio pogotkom!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.12.16. | 16:30

Caen je ostvario uvjerljivu pobjedu u 18. kolu francuskog prvenstva, a vrijednom slavlju je pridonio i hrvatski napadač Ivan Santini.

Ivan Santini je u 61. minuti postigao pogodak za povećanje vodstva Caena protiv Metza na 2:0. Prije hrvatskog napadača, Karamoh je u 20. minuti postigao prvi gol za 1:0, a onda se u strijelce upisao Santini. Lijepo je opalio izvan šesnaesterca i na najbolji način pokazao 'zube'.


Ivan Santini Goal HD - Caen 2-0 Metz 18.12.2016 by dailyfootballkick

Naime, samo tri minute ranije je zbog nevjerojatnog poteza nad Santinijem crveni karton dobio srbijanski nogometaš Milan Biševac.

Bivši srbijanski reprezentativac je šakom u glavu udario Santinija i to trenutku kada je lopta bila daleko od njih i kada je mislio da ga sudac neće vidjeti. Suci su vidjeli i dobio je izravni crveni karton. Navijači Metza nisu skrivali bijes zbog nevjerojatnog poteza, nakon kojeg su domaćini postigli još dva gola i riješili susret, a sigurno je i da Biševca čeka i dodatna kazna za ovakav nepromišljen potez.

 

 

Santiniju je današnji pogodak bio već osmi u Ligue 1 ove sezone, a njime je pomogao Caen da dođe do vrijedne pobjede u borbi za ostanak. Trenutno je 16. sa 18 bodova, na koliko je ostao Metz. Obje su momčadi bodovno poravnate.


Yann Karamoh Goal - Caen 1-0 Metz 18.12.2016 by meteoalex1

Ovome dodajmo da je vodeća momčad francuskog prvenstva, Nice ostvarila 13. pobjedu ove sezone i ima četiri boda prednosti pred drugoplasiranim Monacom i sedam više od trećeg PSG-a. Junak Nice bio je, a tko drugi nego Mario Balotelli, koji je postigao oba pogotka domaćina. Mrežu momčadi koja se nalazi u zoni ispadanja tresao je u 32. minuti iz penala te potom u 50. minuti.

Ligue 1, 18. kolo, rezultati:

Caen – Metz 3:0 (Karamoh 20', Santini 61', Sane 90+3')
Nice – Dijon 2:1 (Balotelli 32' 11m, 50'/Tavares 37' 11m)
Marseille – Lille 2:0 (Gomis 56', Thauvin 61')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivan Santini

Ostale Vijesti