REUTERS/Catherine Ivill
REUTERS/Catherine Ivill

VIDEO Bilić od fenjeraša upisao treći uzastopni poraz, bivši kapetan Dinama slavio u ogledu s Al Ittihadom

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.12.23. | 21:10

Momčad nekadašnjeg izbornika Vatrenih je u jako lošoj formi

Damac, bivša momčad Mije Caktaša, Hillela Soudanija i Krešimira Režića, upisala je 3-1 domaću pobjedu protiv Al Ittihada u 16.kolu saudijske Pro lige. Za domaćina je dva pogotka postigao N'Koudou (12., 45+7.), dok je treći djelo gostujućeg vratara Grohea koji je u prvoj minuti drugog dijela postigao autogol. Počasni pogodak za goste postigao je Hamdallah (45+3. – 11m), s tim da je isti izazvao brojne kontroverze.

Sporni kazneni udarac koji za Al Ittihad u konačnici nije bio ništa više od počasnog pogotka pogledajte OVDJE (Sportklub)

Za goste je 86 minuta odigrao Domagoj Antolić, bivši kapetan Dinama, koji je član Damaca nešto manje od tri godine. Antolić i dalje čeka na svoj prvijenac ove sezone, a dosad je u svim natjecanjima za Damac skupio 74 nastupa, šest pogodaka i 11 asistencija.

Za gostujuću momčad nije igrao Karim Benzema, ali je zato 63 minuta odradio N’Golo Kante, da bi ga onda na travnjaku zamijenio Fabinho.

U drugoj utakmici dana na današnjem rasporedu u saudijskoj Pro ligi, Al Fateh Slavena Bilića upisao je svoj treći uzastopni prvenstveni poraz. Al Hazem je bio bolji s 2-0 na domaćem terenu, a strijelci pogodaka bili su Bruno Viana (5.) i Toze (14. - 11m).

Posebno je zanimljiv pogodak Tozea, odnosno kako je do njega došlo. Krivac je bio Al-Harbi, a kako je stoper Al Fateha zapečatio sudbinu svoje momčadi u ovom ogledu pogledajte u nastavku:

Slaven Bilić je u posljednjih pet prvenstvenih utakmica ima jednu pobjedu i četiri poraza, s tim da njegova momčad u posljednje tri utakmice nije postigla nijedan pogodak. Al Hazem je posljednja momčad Pro lige, ovo im je bila tek druga pobjeda u sezoni, dok je Al Fateh s ovim porazom ostao na sedmom mjestu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Domagoj AntolićSlaven BilićAl FatehDamacSaudijska Arabijasaudijska nogometna liga

Ostale Vijesti