VIDEO: Bilić ide prema naslovu - pukla petarda za uspon na prvo mjesto

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.03.15. | 17:32

Slaven Bilić je sa svojim Bešiktašom iskoristio jučerašnje posrtanje Galatasaraya te opet preuzeo prvo mjestu turske Superlige.

Galatasaray je jučer na svojem travnjaku remizirao s Basaksehirom te je Bešiktašu trebala pobjeda protiv Erciyesspora da dođe na prvo mjesto Superlige. Kako je današnji protivnik bila momčad sa samog dna prvenstvene tablice, tako Bešiktaš nije imao nikakvih problema oko ostvarivanja svog cilja.

Već nakon prvih 45 minuta bilo je 3:0 za Bešiktaš. Posebno se treba istaknuti gol kojeg je Tore postigao s velike udaljenosti, doduše uz pomoć nekog obrambenog igrača, te asistencija koju je Demba Ba napravio u samoj završnici prvog dijela za Sahana kojom je Bešiktaš došao do trećeg gola.

U nastavku je na scenu stupio Royston Drenthe, Nizozemac za kojeg je svojedobno Real mislio da će biti igrač za 'Kraljevski klub'. On je za goste postigao fantastičan gol koji će sigurno konkurirati za nejljepšeg ovog vikenda, ali taj pogodak nije donio gostima ništa osim lažne nade. Pektemek i Ramon su do kraja utakmice postigli golove za konačnih 5:1.

Bešiktaš sada ima 54 boda, dva više od Galatasaraya. Fenerbahče je na 50 bodova, a oni svoju utakmicu 24. kola igraju kasnije danas.

Superliga, 24. kolo:

Eskisehirspor – Mersin 2:0 (Ozturk 25', Sismanoglu 35')
Bešiktaš – Erciyesspor 5:1 (Tore 25', Ba 34'-11m, Sahan 45', Pektemek 77', Ramon 79'/Drenthe 48')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Slaven BilićRoyston DrentheDemba Ba

Ostale Vijesti