VIDEO: Bayern dugo lomio Darmstadt, Müller ga ludim škaricama slomio

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.02.16. | 17:24

Darmstadt se dugo držao, ali Bayern je na kraju upisao sigurnu pobjedu.

Bavarci su spremni za utakmicu protiv Juventusa u Ligi prvaka. Iako je naslov prvaka Njemačke praktično već odavno osiguran, Pep Guardiola nije odmarao glavne igrače za 'Staru damu'. Napao je sa svim snagama, ali su gosti iz Ingolstadta dugo odolijevali.

Dapače, Wagner je u 26. minuti doveo Ingolstadt u vodstvo. Nakon toga je Bayern krenuo još silovitije, a nogometaši Ingolstadta nisu primili gol sve do 49. minute. Tada je Müller izjednačio, a u 71. minuti je isti igrač odigrao najljepši potez susreta.

Primio je Müller jednu loptu prsima leđima okrenut od vrata na 6-7 metara. Već je gubio ravnotežu i padao na pod, ali se snašao i lijepim udarcem škaricama prebacio protivničkog vratara Matheniju. Do kraja utakmice Bavarci su mogli postići još nekoliko pogodaka, ali je precizan još bio jedino Lewandowski u 84. minuti. Koliko je Bayern dominirao pokazuje i podatak da su Guardiolini igrači zabilježili 36 udaraca. Doduše, "tek" ih je 13 išlo u okvir vrata...

U derbiju kola Hertha i Wolfsburg su odigrali bez pobjednika, a Borussia iz Mönchengladbacha je pobjedom došla na samo bod zaostatka za mjestom koje izravno vodi u Ligu prvaka.

Hoffenheim je izvukao važne bodove kojima su održali nadanja za ostankom u ligi, a pomogao im je i Ingolstadt koji je pobijedio Werdera. Andrej Kramarić nije igrao za svoju momčad zbog suspenzije.

Bundesliga, 22. kolo:

Bayern – Darmstadt 3:1 (Müller 49', 71', Lewandowski 84'/Wagner 26')
Hertha – Wolfsburg 1:1 (Kalou 60'/Schafer 53')
Hoffenheim – Mainz 3:2 (Amiri 13', Uth 68', 76'/Cordoba 11', Samperio 78')
Ingolstadt – Werder 2:0 (Hubner 12', Hinterseer 89'-11m)
Borussia Mönchengladbach – Köln 1:0 (Dahoud 9')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

Thomas Müller

Ostale Vijesti