VIDEO: Bayern do pobjede golom u 91. minuti, slavio i Bayer

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.02.18. | 17:45

Devet golova na prve četiri subotnje utakmice.

Najzanimljiviji okršaj dana igrao se u Wolfsburgu gdje je domaćin ugostio Bayern. Wolfsburg je do prednosti došao već u osmoj minuti preko Didavija. U nastavku prvog poluvremena mreže su mirovale iako su jedna i druga momčad imale neke prilike.

Bavarci u drugi dio ulaze znatno bolje, počinju stezati obruč oko gola Casteelsa, a u 55. minuti Robben je propustio realizirati najstrožu kaznu. Ipak, Nizozemac se iskupio asistencijom za Sandra Wagnera u 64. minuti. I kada se činilo da će utakmica završiti s podjelom bodova, Robben pada u kaznenom prostoru, a odgovornost je preuzeo Lewandowski i pogodio za 1:2. Mora se reći da je jedanesterac prilično sporan i snimku prekršaja i gola možete pogledati ispod. 

1:2 Lewandowski

 

 

U ostalim utakmicama Bayer je slavio u Hamburgu s 2:1, Freiburg je s minimalnih 1:0 dobio Werdera dok su koln i Hannover podijelili bodove.

Od 18:30 Schalke, Marka Pjace, dočekuje Kramarićev Hoffenheim u posljednjoj utakmici današnjeg programa. Sutra su na rasporedu dvoboji Augsburga i Stuttgarta te derbi dviju Borussia u Monchengladbachu. Kolo će zaključiti Frankfurt i RB Leipzig u ponedjeljak

Dosadašnji rezultati 23. kola:

Hertha – Mainz 0:2

Koln – Hannover 1:1

Freiburg – Werder 1:0

Wolfsburg – Bayern 1:2

HSV – Bayer Leverkusen 1:2

(FOTO: Reuters)


Tagovi

Arjen RobbenRobert Lewandowski

Ostale Vijesti