EXPA/ laPresse/ Alessandro Garofalo
EXPA/ laPresse/ Alessandro Garofalo

VIDEO Bašić i Bradarić upisali svih 90 minuta protiv izravnog konkurenta za ostanak

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 22:50

Bordo klub upisao je novi prvenstveni poraz

Nogometaši Empolija u utakmici su 24. kola talijanskog prvenstva kao gosti sa 3-1 (1-0) svladali izravnog konkurenta za ostanak Salernitanu koja je sada zakucana za dno ljestvice sa 13 bodova, šest manje od 17. Udinesea koji drži posljednju poziciju koja osigurava ostanak, dok je Empoli skočio na 15. mjesto sa 21 bodom, tri više od 18. Verone i 19. Cagliarija koji se nalaze u zoni ispadanja.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su poveli uz dosta sreće jer je ubačaj Cambiaghija nesretni Zanoli (23-ag) glavom proslijedio u vlastitu mrežu. U nastavku je Weissman (69) pogodio za 1-1, no umjesto očekivanog preokreta uslijed pritiska Salernitane u završnici je do tri boda stigao Empoli. Niang (88-11m) je realizirao kazneni udarac za 2-1, a Cancellieri (90+4) iz protunapada postavio konačni rezultat.

Toma Bašić i Domagoj Bradarić odigrali su čitav susret za Salernitanu. Obojica su zaradila žuti karton, a dobili su i dobre ocjene na Sofascoreu. Bradarić 7.2, a Bašić 7.1. koja je sada zakucana za dno ljestvice sa 13 bodova, šest manje od 17. Udin esea koji drži posljednju poziciju koja osigurava ostanak, dok je Empoli skočio na 15. mjesto sa 21 bodom, tri više od 18. Verone i 19. Cagliarija koji se nalaze u zoni ispadanja.

Na vrhu je Inter sa 57 bodova, četiri manje uz utakmicu više ima drugi Juventus.

(Hina)


Tagovi

Serie AEmpoliSalernitana

Ostale Vijesti