VIDEO: Atalanta rastavila Genou, Milić asistent u pobjedi Fiorentine

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.04.17. | 16:59

Pescara izdržala pritisak Milana.

Atalanta je nastavila s pohodom na Ligu prvaka te je nakon 3:0 pobjede nad Pescarom u prošlom kolu protiv Genoe u gostima bila još uvjerljivija i slavila s 5:0. Gosti iz Bergama u vodstvo su došli u 35. minuti sjajnim pogotkom Andree Contija škaricama.

Do poluvremena Atalanta je udvostručila prednost pogotkom Alejandra Gomeza iz penala, a isti igrač je u 63. zabio za 3:0.  Mattia Caldara zabio je za 4:0, a konačni rezultat postavio je Gomez u 83. za svoj hat-trick.

Treba napomenuti kako je Genoa od 60. igrala bez isključenog Mauricija Pinille koji je u istoj minuti zaradio dva žuta kartona.

Pescara i Milan odigrali su 1:1. Pescara je povela nakon tragične pogreške Gianluigija Donnarumme, a bod Milanezima donio je Mario Pašalić volejem u 41.

>> VIDEO: Pašalić volejčinom poništio tragičnu pogrešku Donnarumme

Unatoč velikoj dominaciji Rossonera, i 23 udaraca na suparnički gol, momčad Vicenza Montelle nije uspjela doći do pobjedničkog pogotka koji bi ih približio europskim natjecanjima. Za Pescaru Hrvoje Miličević u igru je ušao u 85. minuti, a Robert Murić nije ulazio s klupe za pričuve.

Fiorentina je s minimalnih 1:0 svladala Bolognu. Paulo Sousa krenio je sa sva tri Hrvata u udarnih 11. No, već na poluvremenu Nikolu Kalinića zamijenio je Khouma Babacar koji je u 51. zabio jedini pogodak na utakmici i to na asistenciju Hrvoja Milića. Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta, a u 59. je zaradio žuti karton.

Cagliari je s 3:1 slavio protiv Palerma u gostima i gurnuo Sicilijance još dublje prema ponoru druge lige, a Crotone je upisao vrijednu gostujuću pobjedu kod Chieva i ostavio si nade u opstanak.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Milan BadeljHrvoje MilićNikola KalinićMario Pašalić

Ostale Vijesti