Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

VIDEO Ampem se oprostio od Rijeke, karijeru nastavlja u Turskoj: „Skoro sam zaplakao, vjerujem da ćemo se opet vidjeti“

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.07.23. | 15:23

Nije mu dugo trebalo da postane miljenik navijača, a na ime odštete će Riječani uprihoditi manje nego što su to mogli ove zime nudili Kinezi.

Prince Ampem više nije nogometaš Rijeke, a karijeru će nastaviti u turskom drugoligašu Eyüpsporu. Rijeka je na službenim stranicama potvrdila njegov odlazak, baš kao što se Ganac na društvenim mrežama oprostio od kluba. Ampem je na Kvarner stigao prije dvije godine iz Šibenika u paketu s današnjim kapetanom Labrovićem, a njihovo dovođenje bio je svojevrsni oproštajni dar Ivana Mancea koji je dogovorio njihove potpise nakon čega je otišao iz kluba.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ampem je u dvije godine postao standardni prvotimac i pravi miljenik navijača. Gledalo ga se na mnogim pozicijama, od jednog i drugog krila, a ponekad je bio i wing-back u sustavu s trojicom u posljednjoj liniji.

„Sjećam se kad sam došao u Rijeku, svi su me prihvatili otvorenih ruku. Skoro sam zaplakao kad sam se oprostio od kluba, nedostajat će mi suigrači, navijači, cijeli grad, ljudi koji su mi pokazivali ljubav u svakom trenutku. Vjerujem da ćemo se opet vidjeti“, rekao je za klupsku stranicu.

Za Rijeku je ukupno odigrao 81 utakmicu uz 10 pogodaka i 13 asistencija. (I.A.S.)



Tagovi

Prince Ampem ObengHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti