Screenshot
Screenshot

VIDEO Đalović: “Znam da ćemo za sedam dana biti još bolji, očekujem ulazak u Konferencijsku ligu!”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.08.23. | 23:07

V.d. glavnog trenera je danas imao kilometražu uz aut liniju kao neki igrači, a poslije utakmice ponudio je riječi ohrabrenja za svoje igrače…

Iako su odigrali jako dobru utakmicu, nogometaši Rijeke u samoj su završnici 'prvog poluvremena' protiv Lillea pokleknuli te je na kraju domaći sastav upisao 2-1 pobjedu. Šteta, jer Rijeka je bila dobra, ali usprkos svemu sada nije vrijeme za očajavanje. Toga je svjestan i Radomir Đalović koji je danas bio u ulozi všitelja dužnosti glavnog trenera.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Poslije utakmice, emotivni Đalović poručio je sljedeće:

“Sigurno da je bilo teško, neke stvari smo teško preživljavali, ali mislim da su ovi mladi momci danas pokazali da mogu igrati ozbiljan nogomet. Igrali smo s jednom momčadi Lillea za koju i sami znate koliko vrijedi. Imali smo četiri-pet prilika, čak i to izjednačenje… Boli me što smo primili pogodak iz prekida, ali kažem, momci su mladi i ponavljam, mislim da smo danas bili izvrsni i da ćemo za sedam dana biti još bolji. Očekujem da uđemo u Konferencijsku ligu.”

Usprkos porazu, ova utakmica je sigurno puno značila ovoj mladoj Rijeci.

“Sigurno da im je značila puno. Oni su danas na velikoj sceni pokazali da znaju igrati nogomet i da se mogu nositi sa zvijezdama koje puno koštaju. Ne sumnjam da će to isto pokazati i u četvrtak. Hvala navijačima koji su došli u ovako velikom broju, vjerujem da u četvrtak stvarno možemo proći u grupnu fazu Konferencijske lige.”

Đalović je prilikom davanja izjave bio ‘mokar kao miš’, vidjelo se da je prepun emocija…

“Moramo što prije ovu utakmicu apsolvirati. Pokazali smo se da smo dobri, moramo se okrenuti utakmici u nedjelju, imamo težak raspored, ali vjerujem da ćemo napraviti sve kako treba i da će svi biti sretni”, zaključio je Radomir Đalović koji je danas obnašao ulogu glavnog, dok će već sutra biti u ulozi pomoćnog trenera Željku Sopiću.

Đalovićevu izjavu poslije utakmice možete pogledati i poslušati OVDJE



Tagovi

Radomir ĐalovićHNK RijekaRijekaKonferencijska liga

Ostale Vijesti