Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

VIDEO Al Ettifaq kupuje u Liverpoolu: Nakon kapetana Redsa, stigao i krilni napadač Evertona

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 12:33

Htjeli su i Greenwooda, ali on je na kraju odabrao Getafe

Sve se zna o Saudijskoj Arabiji i njihovom utjecaju na nogometno tržište. Prije samo godinu dana, vjerojatno biste nazvali ludim onog koji bi vam rekao da peta, šeta ili sedma momčad Saudijske Arabije u jednom prijelaznom roku može dovesti igrače (i prvotimce) Liverpoola, Lyona i PSG-a, ali danas je to normalnost. Al Ettifaq je tako nakon Hendersona, Dembelea i Wijnalduma (s tim da nismo zaboravili ne Hendryja iz Club Bruggea) doveo i Demaraija Graya, 27-godišnjeg krilnog napadača Evertona koji je, prema neslužbenim informacijama, u klub stigao za 9.3 milijuna eura.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Bivši mladi reprezentativac Engleske i odnedavni reprezentativac Jamajke je karijeru započeo u Birminghamu, a prije Evertona je igrao za Leicester i Bayer Leverkusen. Bio je član legendarne generacije Lisica koja je osvojila Premier ligu (sezona 15./16.), a iako je slovio za velikog talenta engleskog nogometa, svoj potencijal nikada nije ispunio do kraja zbog čega ovakav transfer ni najmanje ne iznenađuje.

Inače, Al Ettifaq je navodno htio dovesti i Greenwooda, ali kad je postalo jasno da se to neće dogoditi, Gerrard je javno progovorio i rekao kako to nije bila istina i kako on nije bio na listi njegovih želja.

Što se tiče trenutne situacije u saudijskoj Pro ligi, Al Ettifaq je trenutno na 5. mjestu sa 10 osvojenih bodova, a sljedeću utakmicu igraju 16. rujna kad idu u goste Abhi koju su ovog ljeta pojačali Toko Ekambi, Krychowiak, Kamano, Noguera i Tatarusanu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Demarai GrayAl-EttifaqSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaPremier ligaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023Everton

Ostale Vijesti