REUTERS/Murad Sezer
REUTERS/Murad Sezer

VIDEO 7 golova u Kayseriju: Bivši napadač Chelseaja zabio hattrick i dobio Feneru teško-izborenu pobjedu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.12.23. | 16:52

Uvijek 'over' kada je na terenu Cengiz Under.

Fenarbahce Dominika Livakovića u sjajnoj utakmici svladao je trećeplasirani Kayerispor u gostima sa 4-3 i tako potvrdio prvo mjesto prije velikog derbija koji se na Badnjak 2023. igra u Istanbulu između Fenera i Galatasaraya. Fener trenutno ima tri boda, ali i utakmicu više od Galate koji ubrzo igra sa 14. Karagumrukom i očekuje se da će dva istanbulska velikana derbi dočekati s osvojenih 43 od mogućih 48 bodova.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je primio tri gola, Livaković je na utakmici upisao tri obrane, od čega dvije iz vlastitog kaznenog prostora, zabilježio je jedno čišćenje te šest od 19 točnih dugih dodavanja.

Fener je sjajno otvorio utakmicu i poveo u 8. minuti lijepim pogotkom Cengiza Undera s ruba kaznenog prostora na dodavanje Freda, a da će utakmica otići u 'over' Under je najavio u 40. kada je dodao Michiyju Batshuayiju koji efektnim udarcem pogađa za svoj prvi od ukupno tri pogotka na utakmici.

Olivier Kemen u četvrtoj minuti sudačke nadoknade zabio je za trećeplasiranu momčad, no već u četvrtoj minuti nastavka Batshuayi drugi put poentira za 3-1 prednost Fenera. Golu je prethodio prodor i udarac Dušana Tadića.

No, fanatični Kayerispor nije se predavao. Meme Thiam u 56. je zabio za 2-3, a potom je dodao Miguelu Cardosu koji je u 73. poravnao rezultat. Ipak. u 79. minuti Fener je dobio jedanaesterac, a bivši napada Marseillea, Chelseaja, Borussije Dortmund, Crystal Palacea i Besiktasa pogađa svoj treći pogodak na utakmici i osmi u sezoni (od čega tek treći u Super Ligu) za konačnu pobjedu nad neugodnim Kayerisporom koji je i dalje treći, ali s čak 14 bodova manje od lidera Fenera.

Sudačka nadoknada imala je i buran završetak. Jedan od naboljih igrača Fenera Fred zaradio je crveni karton i morat će propustiti susret s Galatasarayem, a pocrvenio je i Yandas te niti njega neće biti u derbiju...

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE (Sportklub) (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

FenerbahçeSuper LigDominik LivakovićMichy Batshuayi

Ostale Vijesti