KEMAL ASLAN/Action Images
KEMAL ASLAN/Action Images

Vida skrivio penal u istanbulskom derbiju, Mostafa Mohamed tragičar (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.10.21. | 21:13

Nikad zanimljivije prvenstvo Turske.

Posljednja utakmica 10. kola turske Super lige odigrana je večeras na Vodafone stadionu u Istanbulu. U gradskom derbiju Bešiktaš je s 2:1 svladao gradskog rivala Galatasaray. Domagoj Vida odigrao je svih 90 minuta za pobjedničku momčad. U 80. minuti skrivio je penal, igravši rukom u vlastitom kaznenom prostoru. No, egipatski napadač Galatasaraya Mostafa Mohamed, koji je u igru ušao tri minute ranije, nije uspio realizirati kazneni udarac.

U izjednačenom prvom dijelu Galatasaray je prvi stigao do vodstva nakon dalekometnog udarca Cicaldaua (VIDEO). Galata je vodila svega četiri minute budući da je u 39. Cyle Larin zabio glavom na ubačaj Umuta Merasa s lijeve strane (VIDEO). Larin je u 64. zabio za preokret, iz blizine zabivši nakon udarca Necipa Uysala glavom.

Pogodak Bešiktaša za 2:1 pogledajte OVDJE.

U 80. minuti Vida je skrivio kazneni udarac nakon što je rukom nehotice blokirao udarac Muhammeda Akturkoglua. Loptu je na bijelu točku postavio Mostafa Mohamed, no njegov udarac obranio je Ersin Destenoglu i Bešiktašu donio pobjedu.

Skrivljeni penal Vide i promašeni jedanaesterac pogledajte OVJDE.

Ovom pobjedom Bešiktaš je skočio na treće mjesto s četiri boda manje od vodećeg Trabzonspora, a Galatasaray je osmi s tri boda manje od Bešiktaša.



Tagovi

Super LigBešiktašGalatasarayDomagoj Vida

Ostale Vijesti