MURAD SEZER/Action Images
MURAD SEZER/Action Images

Vida podigao treći trofej s Bešiktašom: Slavili su nakon penala

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.01.22. | 21:39

Hrvatski reprezentativac sada se može pohvaliti da je osvojio svaki raspoloživi trofej u Turskoj.

Domagoj Vida odigrao je 120 minuta u utakmici turskog Superkupa u kojoj je njegov Bešiktaš slavio protiv Antalyaspora nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca. Prvih devedeset minuta i produžeci završeni su rezultatom 1:1, a prilikom izvođenja penala Bešiktaševi igrači realizirali su sva četiri, dok je Antalyspor promašio dva što je značilo da slavlje u crno-bijelom taboru može početi.

Dodajmo kako je Vida realizirao posljednji penal koji je potvrdio njegov treći trofej u dresu istambulskog velikana. Naš reprezentativac prošle sezone je osvojio prvenstvo i Kup, a sada je tome dodao i jedini preostali trofej za koji se natječu klubovi u Turskoj.

Bešiktaš se u prvenstvu već oprostio s obranom naslova jer za vodećim Trabzonsporom zaostaje 18 bodova, a iz Europe su ispali kao posljednja momčad u skupini Lige prvaka, tako da je današnji Superkup odigran u Kataru iskorišten kao jedina preostala prilika za djelomičnu utjehu.

Vida je Superkup osvojio i s kijevskim Dinamom u Ukrajini, a među njegovih 11 trofeja u karijeri nalazi se još ukrajinsko prvenstvo, te dvostruki trofeji osvajača Prve HNL i hrvatskog kupa s zagrebačkim Dinamom.


Tagovi

BešiktašDomagoj Vida

Ostale Vijesti