REUTERS/David W Cerny
REUTERS/David W Cerny

Vida opet u HNL-u? Stopera Vatrenih žele dva hrvatska velikana

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.06.22. | 12:34

U Bešiktašu je od 2018., gdje je došao iz Dinama, ali onog kijevskog. Osvojio je s njima trostruku krunu, obitelj u Turskoj uživa, barem ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, ali opet... Vida je uvijek bio zaljubljen u svoj rodni kraj. Hoće li s 33 godine odlučiti da je vrijeme još jednom zaigrati uz miris žitnih polja ili možda hrabro prijeći u najvećeg rivala svoga bivšega kluba?

"Što se Domagoja Vide tiče, bolje je dovesti mlađeg igrača pa onda u budućnosti nešto i zaraditi. Dolazak Vide je nerealan jer je on igrač s visokim renomeom. Ako će odlaziti iz Bešiktaša, ići će u puno veći klub od Osijeka", rekao je za vrijeme zimskog prijelaznog roka trener Osječana, Nenad Bjelica, ali sada novinarski koloari opet Vidu spominju u kontekstu povratka u Prvu HNL.

Naime, stoper Vatrenih i turskog Bešiktaša mogao bi uskoro ponovno zaigrati u hrvatskom prvenstvu, pišu turski mediji. Ugovor s klubom vrijedi mu do kraja lipnja, a za ostanak mu Crno-bijeli nude oko milijun eura po sezoni, što je puno manje od dosadašnjih 3.7 milijuna. Prema pisanju turskog portala Fotomaca, Vidu žele Galatasaray i Bašakšehir, ali i hrvatski klubovi – Osijek i Hajduk.

Podsjetimo, stoper iz Donjeg Miholjca briljirao je u dresu Dinama, ali je prije toga stasao na osječkim travnjacima od 2006. do 2010. godine. Naravno, financijski teško da će hrvatske ponude moći parirati onim turskima, a samo je pitanje koji su Vidini planovi u ostatku karijere.

U Bešiktašu je od 2018., gdje je došao iz Dinama, ali onog kijevskog. Osvojio je s njima trostruku krunu, obitelj u Turskoj uživa, barem ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, ali opet... Vida je uvijek bio zaljubljen u svoj rodni kraj. Hoće li s 33 godine odlučiti da je vrijeme još jednom zaigrati uz miris žitnih polja ili možda hrabro prijeći u najvećeg rivala svoga bivšega kluba? Doznat ćemo uskoro.

 


Tagovi

Domagoj VidaBešiktašTurskaHajdukNK OsijekNenad Bjelicanogometni transferi

Ostale Vijesti