Victor Valdes se u šokantnom transferu vraća na veliku scenu!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.03.16. | 21:34

Španjolski je golman razočaran kvalitetom nogometa u Belgiji te je svom agentu naredio da mu pod svaku cijenu pronađe novi klub u Premiershipu.

Bivši vratar Barcelone Victor Valdes, odlučio je na kraju sezone napustiti Standard. Iako mu belgijski klub nudi novi ugovor, 34-godišnjak ne želi igrati za klub iz Liegea, a dosta mu je i belgijske lige.

Svom je agentu naredio pronalazak novog kluba u engleskoj Premier ligi. Dakako, razočaran je načinom na koji ga je tretirao Louis Van Gaal u Manchester Unitedu, ali Katalonac želi novu priliku na Otoku.

Ono što je posebno zanimljivo jest to kako bi njegov naredni transfer mogao izazvati žestoke reakcije. Katalonski i belgijski mediji pišu kako Valdesa želi Jürgen Klopp u Liverpoolu!

Nijemac planira dovesti novog golmana, jer nije zadovoljan Mignoletom, kao ni rezervom Bogdanom. Opet, nije jasno dovodi li se ovdje Valdes u kontekst prvog vratara Anfielda ili 'rukavice' koja bi pojačala konkurenciju, budući kako se špekulira i o dolasku Tima Horna iz Kölna.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Victor ValdesStandard LiegeManchester UnitedPremiership

Ostale Vijesti