Veznjak o dolasku u Barcelonu: Mislio sam da me dovodi Espanyol, a ne Barca

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.04.19. | 19:25

Kaže da ima najboljeg agenta na svijetu.

Nogometaši Barcelone ove će srijede odigrati prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Liverpoola, a tim povodom za španjolske medije o treneru Redsa, Jurgenu Kloppu, govorio je Kevin Prince Boateng. 32-godišnji veznjak igrao je pod njemačkim strategom u Borussiji Dortmund gdje je bio na posudbi.

„Točno zna što reći da iziđeš na teren i pogineš za njega. Tu je bolji od bilo koga. To se vidjelo u Dortmundu i vidi se sada u Liverpoolu. Čak i igrači koji ne igraju, osjećaju se bitnima. Poseban je osjećaj kada je on trener“, rekao je Ganac, koji je ove zime bio glavna tema u europskim medijima.

Sa 32 godine na leđima i daleko od životne forme, došao je na posudbu na Camp Nou iz Sassuola za milijun eura. Koliko je taj transfer bio nevjerojatan govori i činjenica da nisam nogometaš nije mogao vjerovati da se to događa.

„Sve se to nekako brzo odigralo. Jednostavno imam najboljeg agenta na svijetu“, otvoreno je rekao Boateng za Goal i DAZN. Potom je objasnio kako je točno došlo do transfera: „Agent me nazvao i rekao da moram odigrati dobro protiv Intera jer će me netko doći gledati, ali nije rekao tko. Čak mi je i trener Roberto De Zerbi prišao prije utakmice i rekao da moram odigrati dobro zbog važnosti utakmice, tako da mi je bio pritisak sa svih strana“.

Međutim, brat Jeromea Boatenga odigrao je odličnu utakmicu, bio je najbolji igrač na terenu, a nakon toga mu je prišao agent i rekao da idu u Barcelonu.

„Mislio sam da on govori da idemo u Espanyol. Međutim, odmah po tom je on (agent op.a.) rekao: 'Ne, idemo u pravu Barcelonu'. To je bilo nevjerojatno, nisam mogao vjerovati dok me nije nazvao sportski direktor i obznanio mi vijest“, otkrio je Boateng koji ima vrlo male šanse da zaigra u polufinalu protiv Liverpoola.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Kevin-Prince Boateng

Ostale Vijesti