Veteran pomaže Erciyessporu da riješi problem neefikasnosti

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.07.14. | 11:32

Kayseri Erciyesspor je potragu za napadačem koji bi im pomogao riješiti problem neefikasnosti završio angažmanom 34-godišnjeg veterana Necati Atesa. On je u Erciyesspor došao iz Eskisehirspora gdje je igrao od 2012. godine.

 

Erciyesspor je prošlu sezonu završio na 14. mjestu, a bio je među najneefikasnijim momčadima Super lige sa samo 34 postignuta gola u isto toliko utakmica. Lošiji od njih bili su samo Kayserispor, Karabukspor te upravo Eskisehispor čiji je napad predvodio Ates sa 7 postignutih golova.

Necati Atles u svojoj je bogatoj karijeri promijenio dosta turskih klubova, a u doba najboljih igara jednu sezonu je na posudbi proveo u Real Sociedadu. Međutim, u Španjolskoj se nije proslavio jer je postigao samo 1 pogodak u 35 odigranih utakmica pa se vratio u Tursku. U dva je navrata igrao za Galatasaray s kojima je 2006. i 2012. osvojio naslove prvaka države, a u razdoblju od 2003. do 2006. je za reprezentaciju odigrao 19 utakmica u kojima je dao 5 golova. U Erciyesspor dolazi kao slobodan igrač.

(Foto: Action Images)


Tagovi

ErciyessporNecati Ates

Ostale Vijesti