Vešović se stravično ozlijedio i neće igrati osam mjeseci!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.06.20. | 12:59

Žrtva gustog korona rasporeda? Bivši nogometaš Rijeke sa svojom Legijom došao je na korak od naslova prvaka Poljske, ali završnicu prvenstva morat će odgledati iz bolničke postelje.

Stručnjaci su uoči nastavka sportskih natjecanja upozorili kako bi zgusnut raspored i tromjesečna pauza mogli dovesti do povećanog broja ozljeda, a čini se kako su Vešović i njegov kolega Jose Kante morali platiti tu cijenu.

Nekadašnji prvak Hrvatske s Rijekom uoči polovuremena srušio se na tlo s bolnom grimasom na licu. Kasniji pregled snimke utvrdio je kako mu se lijevo koljeno okrenulo u neprirodnom smjeru. Daljnje pretrage pokazale su kako su mu popucali ligamenti koljena, a to je jedna od najtežih ozljeda koja se nogometašima može dogoditi.

Sasvim je izvjesno kako ga u 2020. godini više nećemo gledati na nogometnom terenu, a najcrnje prognoze kažu kako bi oporavak mogao trajati do osam mjeseci! Njegov trener Aleksandar Vuković za klupske društvene mreže potvrdio je kako će Vešović na operaciju poslije koje ga očekuje dugotrajan oporavak.

(foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

 


Tagovi

NogometPoljskaLegiaMarko Vešović

Ostale Vijesti