Vešović pretjerao: Vranjić otkrio kako je igrač Rijeke u nedjelju uvrijedio Vinkovčane

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.09.16. | 11:34

Tenzije su bile visoke na nedjeljnom remiju Cibalije i Rijeke u Vinkovcima (0-0)

Iako je izostalo pogodaka, na nedjeljnom susretu između Cibalije i Rijeke nije nedostajalo napetosti.

Tenzije su kulminirale potkraj prvog poluvremena, kada su se „zakačili“ branič Vinkovčana Ivan Zgrablić i Marko Vešović iz redova Rijeke. U sukob se uključio i trener vratara Cibalije, Tomislav Vranjić, koji je radi verbalnog napada na Vešovića u konačnici udaljen s klupe domaćina. 

Vranjić je međutim za Glas Slavonije objasnio zbog čega je tako žustro reagirao:

„Koliko god tenzija bila velika, a utakmica napeta i neizvjesna, što sigurno izaziva nervozu i kod igrača i kod trenera, postoji ipak nekakva etička linija preko koje ne bi trebao prelaziti ni jedan akter susreta. Bar ja tako mislim. A Vešović je prema mojem mišljenju prešao, u najmanju ruku, granicu dobrog ukusa“, tvrdi Vranjić, nakon čega je i otkrio što ga je to točno toliko izrevoltiralo kod Vešovića:

Rekao je da će nam za 100 kuna kupiti jogurta da se najedemo. Kao mi smo sirotinja i nemamo što jesti. Prilično podcjenjivački s njegove strane. Ako ga već zanima, mi smo i u težim vremenima imali što jesti. Možemo biti ovakvi i onakvi, ali smo preponosni da na takve stvari da ne bismo reagirali. Kazao sam mu, na žalost vruće glave, kako nije korektno na takav način komunicirati“.

Međutim, Vranjić smatra kako stvar ne treba podizati na veću razinu:

„Rekao sam što sam rekao vruće glave, žao mi je što je tako ispalo, jer u Rijeci imam dosta prijatelja i smatram Rijeku prijateljskim klubom. I doista ne bih tomu pridavao veću važnost. Posebno kada je naš vratar Matković svojim obranama protiv Rijeke dokazao kvalitetu, premda je proteklih tjedana bio osporavan.“

Upravo je na crnogorskom reprezentativcu u 90. minuti susreta stoper domaćih Jure Jerbić počinio prekršaj za najstrožu kaznu, koju onda nije realizirao Alexander Gorgon, novo pojačanje u Rijeci.

Ostaje činjenica kako bi bilo lijepo kada bi se i Vešović ispričao za svoje nesmotrene i podcjenjivačke izjave naspram Vinkovčana.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marko VešovićTomislav VranjićCibalia

Ostale Vijesti