EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Vešović ostao bez ugovora zbog ženine paljbe na Instagramu o ostavljanju u invalidskim kolicima

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.05.21. | 10:10

Crnogorac slobodan igrač od 30. lipnja

Sad je i definitivno: Marko Vešović je slobodan igrač na kraju ove sezone. Legija mu neće produžiti ugovor. Nekadašnji igrač Rijeke će imati odriješene ruke za izbor novog kluba. U Varšavi ga više ne žele.

A moglo je biti drugačije... Barem tako tvrde poljski mediji.

Iako je skoro cijelu sezonu propustio oporavljajući se od ozljede skočnog zgloba i zaigrao tek nedavno poslije 300 dana pauze, Vešović je mogao pregovarat i o novom ugovoru.

Njegov agent Ivica Vrdoljak je nedavno boravio u Varšavi i dobio uvjerenja iz kluba da je prostor za novi ugovor otvoren. Ali pod drugačijim uvjetima. Zbog financijske krize uvjetovane pandemijom, Legija je morali skratiti budžet i reducirati ugovore. Tako je planirala Vešoviću ponuditi manje od 400.000 godišnje koliko trenutačno zarađuje.

A onda je sve propalo jer se Vešovićeva supruga Tamara oglasila na Instagramu i osula paljbu po klubu.

„Kad se najbolji nogometaš povrijedi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kad putuje na operaciju u Francusku – je li to obitelj? Kad mu kažete da vi ne možete pokriti troškove operacije i rehabilitacije, je li to obitelj? Kad mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, je li to obitelj? Kad mu kažete da prvo mora igrati četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kad ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, je li to obitelj“, napisala je Vešovićeva supruga na Instagramu.

Nakon njene poruke, Legia je odlučila zatvoriti vrata pregovorima o novom ugovoru za Vešovića i Crnogorac će od 30. lipnja biti slobodan igrač.


Tagovi

Marko VešovićLegia

Ostale Vijesti