Venezuela režirala novu senzaciju na Copa America, Neymar spašavao Brazilce (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.06.15. | 09:15

Jedna od najslabijih ekipa natjecanja svladala je jednog od najvećih favorita.

Bit će ova nezaboravna Copa America, bar kada su u pitanju iznenađujući rezultati. Nakon što je Argentina prosula vodstvo od 2:0 i završila susret tek s osvojenim bodom (2:2), za novi šok pobrinuli su se nogometaši Kolumbije.

Minimalnih 1:0 je bilo dovoljno Venezueli da započnu natjecanja na način kojem se nitko nije nadao Kolumbijci možda nisu zaslužili poraz u ovoj utakmici, ne bi bilo nepravedno ni da su bod osvojili, ali je očigledno kako ova ekipa nema zalihe snage poput prošlogodišnje koja je plijenila pažnju na Mundijalu u Brazilu. Falcao i Cuadrado su potpuno van forme, bili su bezopasni, James Rodriguez je premalo sudjelovao u vezi, a obrana koje su se Kolumbijci najviše pribojavali popustila je tek jednom. Dovoljno za veliki šok...

Venezuela je do pobjede došla golom Zenitovog napadača Salomona Rondona. Arango je promiješao obranu Kolumbije i prebacio na drugu stativu, gdje je bio Gera koji iz prve dodaje do Rondona. Zenitov napadač fantastično pogađa glavom kraj nemoćne obrane 'žutih'.

Kolumbija će se u nastavku natjecanja morati vaditi protiv Brazila i Perua. Pobjeda protiv Perua im je sada imperativ, a bilo bi šteta vidjeti nastavak ovog natjecanja bez igrača poput Jamesa, Bacce, Martineza...

Neymar je definitivno nogometni kralj Brazila. Nogometna reprezentacija predvođena Dungom provukla se zahvaljujući napadaču Barcelone, a Carioce su slavile s 2:1 protiv Perua i prvom kolu C grupe Copa Americe u Čileu.

U rano su vodstvo stigli gosti već u trećoj minuti preko Cueve, a zatim Barcelonin duo Alves-Neymar režira izjednačujući pogodak. Desni bek je asistirao, a brazilski superstar postigao samo dvije minute nakon vodstva Perua. Do druge minute sudačke nadoknade mreže se nisu tresle, a onda na scenu ponovno stupa Neymar koji proigrava Costu za veliko slavlje Brazila.

Copa America, rezultati:

Kolumbija – Venezuela 0:1 (Rondon 60')
Brazil – Peru 2:1 (Neymar 5', Costa 90+2'/ Cueva 3')

(Foto: Action Images)


Tagovi

VenezuelaCopa AmericaBrazilKolumbijaPeruNeymar

Ostale Vijesti