Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Veliki udarac za Toplaka: Ostaje bez brzonogog krila do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.04.21. | 09:02

Lokosi nikako na zelenu granu…

Talentirani krilni napadač Lokomotive, Ibrahim Aliyu, do kraja sezone neće biti na raspolaganju Samiru Toplaku. Veliki je to udarac za momčad s Kajzerice koja najvećih problema ima baš u vrhu napada i s realizacijom, a Toplak sad ponovno mora 'izmišljati toplu vodu' kako bi njegova momčad zadržala glavu iznad iste.

Aliyu se prvi put ozlijedio na utakmici protiv Osijeka, ali iako se u prvi trenutak mislilo kako će pauzirati tek dva – tri tjedna, ali Sportske novosti javljaju kako je ozljeda puno ozbiljnije prirode. Brzonogi Nigerijac se vratio u trenažni proces, pokušao je ići 'sto posto', ali bolovi su bili preveliki pa je tako nakon nove magnetne rezonance ustanovljeno kako je oštećena i hrskavica zbog čega otpada iz svih kombinacija nesretnog Samira Toplaka kome se posao i konačni cilj svakim novim danom dodatno otežava.

Da bi stvar bila gora po varaždinskog stratega, za utakmicu s Rijekom upitni su Josip Pivarić i Mate Maleš, ali definitivno će se izostanak Aliyua itekako osjetiti u igri njegove momčadi.

Nigerijac je skupio 17 prvoligaških nastupa, pogotke je zabijao u remiju s Dinamom (10. kolo, 1:1) te pobjedi protiv Farmaceuta (15. kolo, 2:1), a od njega se sigurno očekuje da već od sljedeće sezone postane još konstantniji i još koncentriraniji u samoj završnici čime će se njegov golgeterski učinak sigurno poboljšati.


Tagovi

Lokomotiva ZagrebSamir ToplakHNLPrva HNL

Ostale Vijesti