Pixsell
Pixsell

Veliki udarac za Dragana Skočića: U21 kapitalac neće biti spreman za Euro

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.05.23. | 10:13

Veznjak Red Bull Salzburga je inače A reprezentativac, a očekivalo se da će predvoditi mladu vrstu na pohodu prema Olimpijskim igrama...

U21 Europsko prvenstvo u Ruumunjskoj i Gruziji je pred vratim. Za manje od mjesec dana (početak prvenstva je 21. lipnja, Hrvatska tada igra protiv Ukrajine) izabranici Dragana Skočića pokušat će s Hrvatskom izboriti prvi plasman na Olimpijske igre, a tko zna, ako bude i malo sreće, možda i u U21 konkurenciji stignemo do medalje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naželost, novi izbornik naše mlade vrste na tom turniru neće moći računati na svojeg 'kapitalca', člana seniorske reprezentacije Luku Sučića koji je prije dva i pol mjeseca operirao koljeno. Na terenu ga se očekivalo za tri do četiri mjeseca od operacije. U stožeru U21 reprezentacije nadali su se da će oporavak trajati tri, čak i tri i pol mjeseca, i da će veznjak Red Bull Salzburga biti spreman, međutim, talentirani veznjak, koji prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura, ipak neće biti spreman...

"Nažalost, još uvijek nisam na razini na kojoj moram biti za ozbiljnije treninge i utakmice. Na svoju ruku ne želim donositi brza rješenja. Radim ozbiljno, slušam savjetne stručnjaka. U stalnom sam kontaktu sa svojim liječnicima, a sva tri specijalista za ovakvu vrstu ozljeda, dr. Fink, dr. Hennes i dr. Hahne, jednoglasni su u stavu da ne smijem žuriti s povratkom nogometu. Poštujem njihovo mišljenje, procjene i dijagnoze, tako da ostajem i dalje u treningu kako bih se vratio potpuno oporavljen i zdrav", rekao je Sučić u razgovoru s Jurom Burićem iz Sportskih novosti.

Osim na U21 Euru, Sučića neće biti ni na završnom truniru Lige nacija koju A selekcija od 14. do 18. lipnja.

"Suigračima iz obje reprezentacije želim uspjeh. Sa svojim profesionalnim i ozbiljnim radom dat ću sve od sebe da budem spreman do početka prvenstva", zaključio je Sučić razgovor kojeg možete pročitati u Sportskim novostima. (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka SučićHrvatska U21Euro 2021

Ostale Vijesti