Veliki talent Dinama potpisao petogodišnji ugovor

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.02.20. | 09:04

Sjajan potez Zagrepčana.

Nakon što smo jučer izvjestili kako je desni bek Dinama i slovenske reprezentacije Petar Stojanović potpisao produženje suradnje s klubom iz Maksimira, iz plavih redova stiže još jedna vijest u istom tonu. 

Mladi Mario Ćuže potpisao je petogodišnji ugovor s Dinamom. Prethodni mu je ugovor vrijedio do ljeta 2022. godine, a novim potpisom Modri su osigurali usluge mladog Metkovca do 2025. godine. 

Ćuže je jesensku polusezonu proveo na posudbi u Istri, a to se pokazalo kao puni pogodak. Eksplodirao je sa sedam golova i tri asistencije u klubu koji se bori za prvoligaški život, što je hvale vrijedan golgeterski učinak. 

Dugo je trajala priča oko toga hoće li Istra i na proljeće dobiti na korištenje usluge sjajnog napadača, ali nakon što je prošao pripreme s Dinamom, Nenad Bjelica odlučio je da Ćuže ostane na Maksimiru. Da se Modri definitivno oslanjaju na njega, pokazuje i činjenica da su Iyayija Atiemwena poslali na posudbu u Lokomotivu, a tim potezom će i Ćuže dobiti pokoju minutu više, primarno na poziciji krilnog napadača. 

Za U-21 reprezentaciju Ćuže je dosad odigrao šest utakmica, a za očekivati je da će se i u narednim mjesecima nalaziti na popisu izbornika Igora Bišćana.

(foto: Pixsell)

 

Tagovi

Mario Ćuže

Ostale Vijesti