Veliki remont u Interu, Spalletti dovodi četiri igrača (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.03.18. | 12:50

Brozović bi trebao napustiti milanski klub.

Inter je sjajno krenuo u sezonu, ali već neko vrijeme ne izgledaju dobro, a česte su i glasine o narušenim odnosima u svlačionici. Luciano Spalletti je siguran na klupi, no najavljuju se promjene u igračkom kadru.

Prema pisanju portala football-italia.net trener Luciano Spalletti priprema veliki remont u momčadi, planiraju dovesti najmanje četvoricu novih igrača. Prema pisanju Gazzeta dello Sport u milanskom klubu su sigurni da će dovesti sjajnog 20-godišnjeg argentinskog napadača Lautara Martineza, za kojeg je zainteresirana i Borussia Dortmund.

Isti dnevnik navodi da je Inter sve dogovorio s nizozemskim stoperom Stefanom De Vrijem kojemu na ljeto istječe ugovor s Lazijom, a trebao bi zarađivati oko 4,2 milijuna eura po sezoni na temelju petogodišnjeg ugovora.

Treći na listi želja je još jedan Nizozemac, Kevin Strootman. Za veznjaka Rome Spalletti je spreman ponuditi Marcela Brozovića ili Joao Marija plus određeni novčani iznos čime bi aktivirali Nizozemčevu otkupnu klauzulu koja iznosi 32 milijuna eura.

Četvrto pojačanje će sigurno biti jedan lijevi bočni, a najbliži su potpisu jednog igrača Juventusa. Riječ je o Kwadwu Asamoahu koji će na ljeto biti slobodan igrač.

(FOTO: Action Images)

 


Tagovi

Luciano SpallettiKevin StrootmanKwadwo AsamoahLautaro MartinezStefan de VrijMarcelo Brozović

Ostale Vijesti