REUTERS/Umit Bektas
REUTERS/Umit Bektas

Veliki preokret: Kentu propao transfer u Lazio, Dinamo opet u igri!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 20:15

U 20.00 propao je načelni dogovor Talijana i Engleza

Znate ono da su Turci najbolji trgovci i da ih nitko ne može zeznuti kada je novac u pitanju? E pa naiđu i oni ponekad na jačega od sebe. Ispostavilo se da je to menadžer Ryana Kenta, lijevog krila koji je velika želja u Maksimirskoj 128.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, sve je bilo spremno da Kent na deadline day u Italiji dogovori posudbu s Laziom, ali je to trebalo biti dogovoreno do 20.00 kada je zatvoren 'transferni prozor', a to se nije dogodilo. Razlog je, kaže talijanski insajder Alfredo Pedulla što Fenerbahce nije u potpunosti podmirio sva dugovanja prema igraču pa njegov agent nije htio dovršiti transfer u talijanskog velikana.

Budući da je u Italiji rok za nogometni mercato završio u 20 sati, Kentu sada ostaju sužene opcije, a među njima se dolazak u Dinamo pokazuje zapravo jako dobrom. Naime, u Ligama petice u ponoć završava prijelazni rok, a s obzirom na dugovanja turskog kluba, pitanje je hoće li se taj problem raspetljati do ponoći. S druge strane, u HNL-u on traje do 15. veljače i Englezu bi hrvatski prvak mogao postati atraktivnija destinacija nego li je možda na prvu pomislio i Dinamo bi mogao ostvariti svoju želju dovođenja novog lijevog krila. Plavi su opet u igri! (eg)



Tagovi

Ryan KentGNK DinamoLjetni prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.Lazio

Ostale Vijesti