Foto: Istra 1961
Foto: Istra 1961

Veliki povratak perzijskog princa: Hrvatski napadač vraća se u zemlju u kojoj ima status božanstva

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.06.23. | 14:23

Protekle sezone je nosio dres Radničkog iz Kragujevca.

Pakrački sin, princ od Perzije, hrvatski kralj Instagrama i nogometaš – Marko Šimić, vraća se na mjesto gdje je stekao status božanstva: u Persiju iz Jakarte.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Teško je uopće pretočiti u riječi kolika je Šimić zvijezda u Indoneziji u kojoj je u 111 nastupa zabio nevjerojatnih 76 pogodaka i pridodao šest asistencija, a navijači mu nadjenuli nadimak Super Šimić.

Osim što je u Indoneziji postao punokrvni superstar, pokrenuo je i vlastitu liniju odjeće, dok je na Instagramu dogurao do 1,2 milijuna pratitelja.

A sada slijedi nova doza Šimić-ludila u Jakarti. Hrvatski napadač se vraća na mjesto na kojem je stekao ogromnu popularnost od 2018. do 2022. godine nakon čega je spakirao svoje stvari i vratio se u Hrvatsku zbog neisplate plaća. Očito su u Persiji pomislili kako Šimić dovoljno zarađuje van nogometa, pa da neće primijetiti pokoju tisućicu manje na računu…

Šimić je po povratku u Hrvatsku tijekom proteklog ljeta trenirao s Istrom 1961 u kojoj se nije izborio za ugovor pa je zatim prešao u Radnički iz Kragujevca.

No, sada se situacija očito popravila u Indoneziji pa se u Jakarti već sada sprema veliki doček za Super Šimića. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marko ŠimićPersia JakartaIstra 1961Radnički Kragujevac

Ostale Vijesti