Veliki posao Napolija – dogovoren dolazak pojačanja za 40 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.05.19. | 11:14

Carlo Ancelotti dobio odličan alat u ruke.

Nogometaši Napolija i ovu će sezonu gotovo sigurno završiti na drugom mjestu Serie A. Kako bi to i osigurali trebat će im pobjeda u sljedeća dva kola, a prva na redu je utakmica s Cagliarijem na njihovom San Paolu.

Uoči utakmice, navijači Napolitanaca doznali su odličnu vijest. Kako piše Corriere dello Sport, uprava kluba je dogovorila dolazak napadačkog pojačanja iz nizozemskog PSV-a. Riječ je o 23-godišnjem Hirvingu Lozano, koji je u dresu kluba iz Eindhovena prikazao odlične partije, kako u prvenstvu Eredivisie (17 golova), tako i u Ligi prvaka gdje je u grupnoj fazi s Tottenhamom, Interom i BATE-om upisao 4 gola, a uz sve to zabilježio je sjajnih 12 asistencija.

Klub s juga Italije, isplatit će PSV-u 40 milijuna eura na račun odštete, a transfer je dogovoren između redsjednika Aurelija De Laurentiisa, trenera Carla Ancelottija i igračevog agenta, famoznog Mina Raiole. Meksički reprezentativac dobit će petogodišnji ugovor.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="ca" dir="ltr">Accord total entre le <a href="https://twitter.com/sscnapoli?ref_src=twsrc%5Etfw">@sscnapoli</a> et Hirving Lozano. Contrat de cinq ans. Naples versera 40 millions d&#39;euros au <a href="https://twitter.com/PSV?ref_src=twsrc%5Etfw">@PSV</a>.<br><br>Via <a href="https://twitter.com/CorSport?ref_src=twsrc%5Etfw">@CorSport</a> <a href="https://t.co/xBhf5450rj">https://t.co/xBhf5450rj</a></p>&mdash; Euro United (@EuroUnited6) <a href="https://twitter.com/EuroUnited6/status/1124585749469384704?ref_src=twsrc%5Etfw">May 4, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Hirving Lozano

Ostale Vijesti