Reuters
Reuters

Veliki kiks Intera u Udinama, poraz Narazzurra potpisao bivši igrač Milana

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.09.22. | 14:43

Gosti su rano poveli, domaćin do poravnanja stigao autogolom, a zbog loše izvedbe svoje momčadi Inzaghi je napravio dvije izmjene već u 31.minuti.

Prva utakmica u nedjeljnom rasporedu i odmah veliko iznenađenje! Inter je kiksa u Udinama, iako su poveli već u 5.minuti preko Barelle koji je zabio iz slobodnog udraca, domaćin je do kraja utakmice – i to potpuno zasluženo – uspio doći do velikog preokreta te je na kraju utakmica završila rezultatom 3:1. Prvo ime utakmice bio je Španjolac Gerard Deulofeu koji je prvo u 84.minuti asistirao slovenskom reprezentativcu Jaki Bijolu za 2:1, da bi onda u trećoj minuti sve ka na pladnju servirao za Turčina Arslana koji je postavio konačan rezultat.

Inter je naoko dobro otvorio utakmicu, rano su stigli do vodstva, ali taj pogodak bio je samo ‘mazanje očiju’. Udinese je u potpunosti ‘pretrčao’ goste iz Milana, a iziritiran slabom partijom svoje momčadi Inzaghi je već u 31.minuti napravio dvostruku izmjenu te iz igre izvukao Bastonija i Mhitarjana.

Nije to pomoglo njegovoj momčadi, jer Udinese je nastavio dominirati te je na neki način samo bilo pitanje vremena kad će okruniti svoju bolju igru.

Inter se doduše malo razigrao početkom nastavka. Prvo je zaprijetio Dumfries (53.), potom je loptu u mrežu poslao Džeko (55.), ali je pogodak kapetana BiH poništen zbog zaleđa. Udinese doduše nije stvorio neke stopostotne prilike, ali su u svakom trenutku djelovali opasnije od gostiju.

Bolju igru Sottilovi igrači naplatili su u 84. minuti. Bivši igrač Barcelone i Milana, Gerard Deulofeu, prvo je iz kornera pronašao Bijola koji zabija za preokret, da bi onda debelo u sudačkoj nadoknadi sjevnula kontra domaćina, španjolski krilni napadač je ubacio s desne strane, a Arslan, uz pomoć grede, matirao Handanovića.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE

Spomenimo kako je Marcelo Brozović odigrao svih 90 minuta za goste te je zaradio žuti karton zbog čega će propustiti sljedeću utakmicu svoje momčadi. Kod domaćina su utakmicu s klupe odgledali Mato Jajalo i Ilija Nestorovski.

Danas do kraja dana nas očekuju još dva ‘derbija’ u talijanskom nogmetu, a ako će prva utakmica dana determninirati one druge, pred nama je jedan jako zanimljiv dan. (I.A.S.)

Serie A, 7.kolo

Petak, 16. rujna

Salernitana – Lecce 1:2

Subota, 17. rujna

Bologna – Empoli 0:1

Spezia – Sampdoria 2:1

Torino – Sassuolo 0:1

Nedjelja, 18. rujna

Udinese – Inter 3:1

Monza – Juventus 15.00

Cremonese – Lazio 15.00

Fiorentina – Hellas Verona 15.00

Roma – Atalanta 18.00

Milan – Napoli 20.45


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

InterUdineseSerie AGerard Deulofeu

Ostale Vijesti