Foto: Bayern Official
Foto: Bayern Official

Velike vijesti iz Njemačke: Bayern produljio s talentiranim Hrvatom usprkos ozljedi prednjih križnih ligamenata

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.05.23. | 16:30

Stigla je i službena potvrda!

Na službenim stranicama Bayerna objavljena je vijest kako je talentirani hrvatski branič Gabriel Marušić potpisao novi dvogodišnji ugovor s klubom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Aktualni U19 reprezentativac Hrvatske i član druge momčadi Bayerna je u travnju teško ozlijedio koljeno u ogledu protiv Augsburga II, a iako je pred njim dugotrajni oporavak, Iako je Marušić teško ozlijedio prednje križne ligamente i meniskus, Bavarci su s njim potpisali novi ugovor budući da mu je aktualni isticao na kraju sezone.

„Gabrielova ozljeda bila je veliki šok za sve nas u klubu. Ovim produljenjem želimo pokazati kako ćemo biti podrška našim talentiranim igračima i u teškim situacijama“, rekao je Jochen Sauer, direktor omladinske škole, dok je sportski direktor mlađih uzrasta Bayerna, Halil Antiltop, dodao sljedeće:

Vjerujemo u Gabriela i njegov talent. Zajedno ćemo prebroditi ovu ozljedu.“


Marušić je u Bayern stigao u ljeto 2017. iz mlađih uzrasta 1. FC Nürnberga. Ove sezone je za Bayern II skupio 10 nastupa, a po potpisu ugovora se kratko zahvalio svima u klubu koji su mu novim ugovorom pokazali veliko povjerenje.

Prije godinu i pol dana Marušić je u razgovoru za Germanijak rekao kako su mu igrački uzori Sergio Ramos te David Alaba te da vjeruje da će jednoga dana u potpunosti ostvariti svoje snove i zaigrati za prvu momčad najtrofejnijeg njemačkog kluba.



Tagovi

Gabriel MarušićBayernBayern IIBayern juniori

Ostale Vijesti