REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Važan igrač Betisa: "Vijesti nisu tako loše, ali moram biti odsutan neko vrijeme..."

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 11:28

Katalonski bočni igrač čeka konačnu odluku o terapiji nakon što je potvrđena ozljeda koju je zadobio u subotu

Betis je jučer poslijepodne objavio liječnička izvješća za Ayozea Péreza i Aitora Ruibala, ozlijeđenih prošle subote u utakmici protiv Granade. Dva igrača manje za Pellegrinija u idućim utakmicama, iako na neki način umirujuća vijest za stručni stožer Zeleno-bijelih, koji su zbog spektakularnosti akcija u kojima su doživjeli svoje kikseve strahovali da su puno više ozbiljne bolesti, piše Marca.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Igrač s Tenerifa ove nedjelje najvjerojatnije neće moći igrati protiv Barcelone. Ali nije isključen za gostovanje u Getafeu 4. veljače. Njegova prisutnost ovisit će o evoluciji uganutog gležnja. Morat ćemo još pričekati da vidimo Katalonca na terenu, još uvijek čekamo odluku o terapiji jer mu je zahvaćen vanjski meniskus. O odlasku u operacijsku salu ili konzervativnom liječenju još se čeka odluka.

Naravno, Aitor je želio zahvaliti svojim obožavateljima na njihovoj podršci i razuvjeriti ih u vezi njegove ozljede.

"Hvala vam na svim porukama ohrabrenja i ljubavi koje primam. Srećom, vijesti nisu tako loše, ali vrijeme je da neko vrijeme odsustvujem s terena i navijam s tribina. Već razmišljam o oporavku i povratku momčadi što prije. Mucho Betis!", objavio je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Trener Manuel Pellegrini čeka saznati hoće li se dobri osjećaji glede Bellerína krajem prošlog tjedna u njegovom djelomičnom povratku na teren potvrditi ovih dana i možda će desni bek biti spreman za ponovno pojavljivanje u sastavu u nedjelju, nakon ozljede gležnja pretrpljene krajem prosinca.

Bez Sabalyja koji je na Afričkom prvenstvu (nije igrao jučer sa Senegalom zbog bolesti), te bez Héctora, čileanski trener morao bi 'vući' i dalje mladića iz kluspek škole nogometa, Pabla Bustu, koji je debitirao protiv Granade.

Podsjećamo, Betis je suparnik Dinamu u međukolu nokaut faze Konferencijske lige 15. (Sevilla) i 22. veljače (Zagreb). (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BetisManuel PellegriniGNK DinamoLa LigaKonferencijska liga

Ostale Vijesti