REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Vatreni upitan za važno gostovanje

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.03.23. | 12:21

Problem za Spurse je što su ozlijeđeni i ostali kandidati za lijevi bok

Tottenham je doživo hladan tuš uoči povratka Premier lige s ozljedom Ivana Perišića, čija je spremnost za gostovanje kod Evertona u ponedjeljak upitna.

Čini se da se krilni napadač Spursa vratio ozlijeđen iz reprezentacije Hrvatske s kojom je u utorak pobijedio Tursku u Bursi 2:0, uhvativši se za list lijeve noge u 86. minuti prije nego što je zamijenjen nekoliko minuta kasnije.

Perišić se priključio Spursima, odnsono ostatku momčadi na Hotspur Wayu, ali se nije mogao pridružiti punom treningu, umjesto toga mu je rečeno da radi na svojoj kondiciji izvan glavne skupine igrača, pišu engleski portali.

Bilo kakva ozljeda Perišića bila bi veliki udarac za Spurse, koji već imaju izvan stroja Ryana Sessegnona i Bena Daviesa. Emerson Royal, koji je kratko igrao na toj poziciji, također će biti izvan stroja dogledno vrijeme zbog operacije.

To ostavlja Christiana Stellinija, vršitelja dužnosti glavnog trenera nakon otkaza Antoniu Conteu, bez obrambenih opcija na lijevoj strani za zahtjevno gostovanje na Goodison Parku u ponedjeljak (21.00).

Richarlison, koji je bio prisiljen napustiti utakmicu tijekom remija Spursa 3:3 protiv Southamptona uoči međunarodne stanke, vježbao je odvojeno uz Perišića i očekuje se da će i on propustiti okršaj u Liverpoolu.



Tagovi

Ivan PerišićTottenhamEvertonHrvatska nogometna reprezentacijaPremier liga

Ostale Vijesti