Nick Potts/PIXSELL
Nick Potts/PIXSELL

Vatreni prije Njemačke u Vatikan po Papin blagoslov?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.04.24. | 11:00

Nakon što je Papa otkazao planirano domaćinstvo reprezentaciji Hrvatske prošle godine tijekom priprema za Ligu nacija, izgleda da je pronađen novi termin.

Nakon utakmice s Makedonijom 3. lipnja, Zlatko Dalić i njegovi izabranici zaputit će se u Vatikan na audijenciju kod Svetog Oca koji će tom prilikom udijeliti blagoslov reprezentaciji i vodstvu Saveza, doznaju 24 sata. Međutim, još uvijek nije službeno potvrđen termin odlaska u Vatikan. Kako saznajemo, postoji dobra volja s obje strane a koja je komunicirana prije godinu dana kada je planirani odlazak u Vatikan tijekom priprema za završnicu Lige nacija otkazan zbog zdravstvenog stanja Papa Franje, ali još uvijek nema konačnog dogovora.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

I tada je reprezentacija bila na pripremama u Rijeci, kao što će biti i uoči Eura.

Podsjetimo, reprezentacija se okuplja tijekom vikenda uoči 27. svibnja kada i službeno počinju pripreme. U Rijeci će biti do odlaska u Portugal gdje ih čeka prijateljski dvoboj s domaćinom, a na Rujevici će prije toga imati test s reprezentacijom Makedonije.

U Neuruppin, mjesto 70-ak kilometara od Berlina a koje će biti baza Vatrenih tijekom Eura, stižu 9. lipnja. Dan kasnije planira se otvoreni trening u kampu iz kojeg će reprezentacija autobusom odlaziti na sve tri utakmice u skupini. Podsjetimo, Euro će Hrvatska otvoriti u Berlinu protiv Španjolske 15. lipnja. Četiri dana kasnije igraju protiv Albanije u Hamburgu dok nastup po skupinama Modrić i društvo zaključuju okršajem s Italijom 24. lipnja u Leipzigu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaVatreniEuro 2024Papa FranjoZlatko Dalić

Ostale Vijesti