Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Varaždin sporazumno raskinuo suradnju s miljenikom Kohorte, karijeru bi mogao nastaviti – u Maleziji!?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.03.24. | 17:24

U HNL-u je skupio 145 nastupa uz devet pogodaka i sedam asistencija.

Na službenim stranicama Varaždina ovog se ponedjeljka pojavila vijest kako je klub prije tri dana (!?) dogovorio sporazumni raskid surdanje s Marinom Piljom, 27-godišnjim Osječaninom koji je ove sezone za Varaždin nastupio u 18 prvenstvenih ogleda.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iz kluba navode kako je Varaždin s Piljom htio potpisati novi ugovor krajem prvog dijela sezone, ali kako do potpisa nije došlo, dogovoren je sporazumni raskid.

Zanimljivo, prije tjedan i pol dana u malezijskim se medijima pojavila vijest kako bi Pilj mogao postati novi igrač Terengganua, kluba čiji je trener Tomislav Steinbrückner, a isti navodi mogli su se ovog ponedjeljka pronaći u hrvatskim medijima.

Pilj je ove polusezone bio velika želja navijača Osijeka, ali, kako neslužbeno doznajemo, njegov potencijalni povratak među Bijelo-plave kod klupskih čelnika nikada nije bio tema razgovora.

Spomenimo kako je Pilj u HNL-u skupio ukupno 145 nastupa uz devet pogodaka i sedam asistencija, a u Varaždinu posljendjih godinu i pol dana. Prije toga igrao je kratko za Olimpiju, dok je prethodno branio boje Osijeka, Novigrada i Belišća. (G)



Tagovi

NK VaraždinVaraždinMarin PiljHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti