Action Images via Reuters/Lee Smith
Action Images via Reuters/Lee Smith

Van Bronckhorst objasnio zašto nije uveo napadača vrijednog 13 milijuna: "Čolak je, jednostavno, bio sjajan"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.08.22. | 14:13

Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak nastavio je sa sjajnom golgeterskom formom, a sada je dobio i javnu pohvalu od trenera Rangersa.

Antonio Mirko Čolak nalazi se u izvrsnoj formi. U posljednja četiri susreta za Glasgow Rangerse zabio je četiri gola, posljednji u playoffu za Ligu prvaka u 2:2 remiju protiv PSV-a. Zanimljivo, trener domaćina Giovanni Van Bronckhorst napravio je samo dvije od pet raspoloživih zamjena. Na klupi je, između ostalih, ostavio i napadača Alfreda Morelosa koji prema Transfermarktu vrijedi 13 milijuna eura i drugi je najvrjedniji igrač škotskog viceprvaka.

"Čolak je bitan za momčad jer zabija golove. PSV-u je zabio sjajan pogodak, ima odličnu završnicu, prvi dodir, a on je i jedan od igrača koji radi jako puno bez lopte, zbog njegove snage i energije možemo vršiti pritisak u ključnim trenucima. U jako je dobroj formi i zbog toga nisam uvodio Morelosa. Iako imamo pravo na pet zamjena, nekada nije potrebno mijenjati na silu. Antonio je bio 'unutra' borio se, bio je i opasan i jednostavno nije bilo potrebe za zamjenom", rekao je dan nakon utakmice Giovanni Van Bronchorst, trener Rangersa.

Uzvratni susret igra se u srijedu, 24. kolovoza u Eindhovenu.



Tagovi

Antonio ČolakAntonio-Mirko ČolakGlasgowGlasgow RangersPSV Eindhoven

Ostale Vijesti