Action images
Action images

Valencija poslala drugu službenu ponudu za veznjaka Tottenhama, hoće li Mourinho pokleknuti?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.01.21. | 16:08

Za to što ove godine igra znatno manje je kriv danski veznjak kojeg Portugalac naprosto obožava.

Iako nije naročito uobičajeno da engleske nogometaše gledamo u nekim drugim ligama osim onih otočkih, izgleda kako im se La Liga sve više i više primamljivija kao jedna od opcija za nastavak njihovih karijera.

Dobro, u Serie A ih ima na kapaljku, u Ligue 1 također, ali La Liga i Bundesliga polako postaju sve bogatije za veoma dobre igrače s Otoka za koje je u prošlom tisućljeću bilo gotovo nezamislivo da bi svoju karijeru moglii gladiti van Premier lige. Čak i kad je Gary Lineker otišao u Barcelonu, bilo je onih koji se tome jednostavno nisu mogli načuditi. Kao da sve osim Premier lige ne postoji...

Kao što smo rekli, vremena se mijenjau. Trippier je u Atleticu (doduše, sad je na jednom 'odmoru'), Sancho i Bellingham igraju jako dobro u Borussiji Dortmund, a kako javljaju španjolski mediji, sad bi i Harry Winks mogao napusti Otok i karijeru nastaviti u Valenciji.

Prema informacijama portala Guillem Balague, Šišmiši su na adresu londonskog kluba poslali drugu službenu ponudu za spomenutog veznjaka kojeg žele dovesti na posudbu do kraja sezone s mogućnošću prvootkupa njegovog ugovora.

Ove sezone Winks je skupio tek sedam nastupa za Pijetlove, a 'glavni osumnjičeni' zašto ove sezone ima tako slabu minutažu je Pierre-Emile Hojbjerg, Mourinhov omiljeni veznjak koji je Portugalca impresionirao svojom jednostavnošću i mirnoćom u srcu vezne linije. Winksa ne spašava ni činjenica da je Dele Alli ove sezone potpuno na marginama te što Lo Celsa neće biti još neko vrijeme zbog ozljede, jer očito je kako Mourinho ima neku drugačiju viziju središnjeg dijela veznog reda u koju se on ne uklapa.

Hoće li se Winks u konačnici uistinu priključiti Šišmišima doznat ćemo do kraja ovog mjeseca, ali svakako će biti zanimljivo pratiti razvoj situacije.



Tagovi

Harry WinksTottenhamValenciatransferiposudba

Ostale Vijesti