Vaha: Sve je stalo u klubu, strahovito smo pogođeni

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.01.19. | 08:40

Prekinuta je potraga a šanse da je nesretni igrač preživio su minimalne.

U četvrtak popodne policija s otoka Guernesey obustavila je potragu za nesretnim novim napadačem Cardiffa Emilianom Salom, koji je u ponedjeljak navečer bio na putu u novi klub nakon oproštaja s kolegama iz Francuske.

„Unatoč uloženim naporima zračnih snaga i spasilačkih službi Kanalskih otoka, Ujedinjenog Kraljevstva i Francuske, koji su pretražili područje od 1700 kvadratnih milja ( oko 4403 kvadratna kilometra), a veći dio smo prošli i više puta, unatoč pregledanim podacima s mobitela i satelitskih slika, nismo uspjeli pronaći nikakve tragove zrakoplova, pilota ili putnika. Pregledali smo sve dostupne informacije te uz saznanje kakva je bila oprema za slučaj opasnosti u nestalom zrakoplovu, donijeli smo tešku odluku o prestanku potrage“, objavila je priopćenje tamošnja policija.

Emiliano Sala proveo je u Nantesu posljednje tri godine, a prošlu sezonu vodio ga je Vahid Halilhodžić, koji u izjavi za Dnevnik Nove TV nije krio koliko je njega i sve u Nantesu pogodila ova tragedija.

„Svi u klubu smo šokirani, obustavljen je čitav rad. Trebali smo u srijedi igrati utakmicu u Francuskom kupu. U takvom smo šoku, nismo mogli vjerovati da se to može dogoditi. U ponedjeljak je bio na oproštaju, to je stvarno jedno oličenje ljudske duše, poštenja i nježnosti… Tragedija je to koja nas je strahovito pogodila, sve nas“, izjavio je uzdrmani Vaha.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Vahid HalilhodžićEmiliano Sala

Ostale Vijesti