Tijek utakmica: Hajduk slavio protiv Levskog! Osijek s velikom prednošću ide na uzvrat u Švicarsku!

Vrijeme Čitanja: 5min | čet. 13.07.17. | 22:26

Pratite uživo prijenose utakmice hrvatskih predstavnika u Europi.

 

90+5 Gotova je utakmica u Osijeku! Velika pobjeda Osječana. Sa zalihom od dva gola putovat će na uzvrat u Švicarsku....

90+ 3 Nakon nove kontre Osijeka Bobanov udarac odlazi pokraj gola. 

90' U sprječavnju nove kontre Osječana požutila su čak dva igrača Luzerna. Nakon prekida nije se dogodilo ništa. Igrat će se pet minuta sudačke nadoknade.

84' Osječani nastavljaju napadati. Još ih malo vremena dijeli do velike pobjede. 

78' Osijek vodi 2:o! Nakon greške obrane Luzerna Grezda sa 7-8 metara puca po golu iskosa, a lopta prolazi ispod Omlina za novi pogodak Osijeka.

75' Žuti karton zaradio je i Mudražija nakon prekršaja nad Ittenom. 

90' - Kraj utakmice u Dugopolju. Hajduk je slavio 1:0. Uskoro izvještaj!

72' Nakon nepotrebnog naguravanja na osječkoj polovini terena žute kartone zaradili su Barišić i Schwegler. 

70' Grezda je odradio fantastičan prodor po desnoj strani i ušetao se u šesnaesterac Luzerna. Povratnu loptu nije uspio poslati nekome od svojih suigrača i obrana Luzerna izbacila je loptu u korner iz kojeg se nije izrodilo ništa. 

66' Osijek vodi 1:o! Bočkaj je ubacio iz auta s desne strane, a u šesnaestercu Luzerna najviši je Ejupi koji glavom odlično pogađa desni kut Omlina za vodstvo Osječana. 

80' - Matna prilika za Hajduk! Vlašić je pretrčao 30 metara, prošao tri igrača Levskog ali je pucao kraj gola. Kakva šteta!

78' - Nevjerojatno, Hajdukova obrana zaboravila je na Panayotova koji se nakon centaršuta našao sam na sedam metara od domaćeg gola. No, čini se kako se ni sam bugarski veznajk nije nadao toj lopti i slabo je pucao preko gola.

58' Kratki prekid igre nakon što je Schwegler u jednom sudaru završio na travnjaku. Liječnici su odradili svoj posao i desni bek Luzerna vratit će se u igru.

75' - I u Dugopolju je mirno. Hajduk sigurno drži minimalnu prednost iz prvog dijela.

52' - Gledamo prilično mirno otvaranje drugog poluvremena u Gradskom vrtu. 

46' - Počelo je drugo poluvrijeme u Osijeku!

62' - Odličan udarac Ante Ercega s dvadeset metara iskosa, ali Mitrev sjajno skida loptu koja je išla u njegov bliži kut!

58' - I to se dogodilo! Bugari su uputili udarac, ali je Stipica s lakoćom otklonio opasnost.

55' - Goranov je udario Tudora laktom u glavu i zaradio žut karton, a odmah je javnu opomenu dobio i Panayotov nakon grubog prekršaja nad Hamzom.

52' - Velika prilika za Hajduk. Savvas je izbacio Futacsa koji puca iskosa, ali je Mitrev siguran!

46' - Počelo je drugo poluvrijeme u Dugopolju. Idemo Bijeli po još jedan pogodak!

45' Osijek je zamalo poveo! Iz slobodnog udarca s tridesetak metara Bočkaj je pogodio gredu. Nakon što se greda zatresla, sudac je odsvirao kraj prvog poluvremena. 

41' - Velika prilika za Osijek! Barišić je centrirao do Lope koji se našao sam pred suparničkim golom, ali je loše reagirao i glavom pucao kraj vrata.

34' - Možemo reći kako je Osijek do sada, u utakmici koja se baš i ne odlikuje lijepim nogometom, ostavio bolji dojam od Švicaraca… U međuvremenu je zbog prekršaja na polovici Luzerna „požutio“ Šorša. 

45' – Kraj prvog dijela! Hajduk vodi 1:0 pogotkom Futacsha iz penala. Utakmica nije sadržajna, Hajduk je bolji, a Levski u prvom dijelu nije uputio niti jedan udarac na Hajdukov gol.

44' – Zanimljiva situacija pred golom Mitreva. Vlašić je sjajnom loptom pronašao Futacha, ali Jablonski odličnom reakcijom izbija loptu u korner.

27' Sjajna prilika za Osječane! Nakon sjajnog centaršuta s lijevog krila Ejupi sjajno glavom puca na gol Luzerna, ali Omlin s „crte“ refleksno skida njegov udarac. Uvjerljivo najbolja prilika do sada na utakmici. 

25' Opći dojam je takav da se Osijek malo „oslobodio“ i počeo igrati bolje. Ali nakon drugog udarca iz kuta u posljednjih nekoliko minuta veće opasnosti za gol Luzerna i dalje nema. 

39' - Nakon dugo vremena poluprilika na utakmici. Hamza je pucao s ruba kaznenog prostora, ali kraj gola. Bugarima u rubrici udarci i dalje stoji - 0.

21' - Udarac Lope iz voleja s ruba šesnaesterca je slab, a osim toga odlazi i pokraj gola. I dalje je 0-0. 

19' - Nakon prekida i ubacivanja s desnog krila u šesnaestercu Osijeka zavladao je kaos, ali je Itten propustio iz blizine pospremiti loptu u mrežu.

34' - Hajduk je potpuno neutralizirao Bugare koji još nemaju niti jedan udarac na gol! Posebno dobro djeluje stoperski dvojac Nižić - Lopez.

13' - Kod nezgodnog doskoka ozlijedio se stoper Luzerna Arnold. Čini se da je „otišlo“ koljeno, a umjesto njega u igri je Schmid. 

12' - Bočkaj je promašio sjajnu priliku nakon kontre Osijeka. Ušao je u šesnaesterac, sjajno prevario obrambenog igrača i s 13-14 metara pucao visoko iznad gola.  

24' - Gooooooool. Hajduk vodi 1:0. Strijelac je Futacs iz penala kojeg je izborio Savvas. Bravo Bijeli!

 5' - Za sada niti jedna niti druga momčad nije napravila ništa. Igra se uglavnom na sredini terena, s dosta pogrešaka u predaji lopte. 

17' - Utakmica se primirila. Bitka se vodi na sredini terena.

1' - Počela je utakmica u Osijeku! Osječani protiv Luzerna u Gradskom vrtu traže što bolji rezultat za uzvrat u Švicarskoj. 

7' - Prva prilika na utakmici! Vlašić je zadržao čuvara na svojim leđima i pucao kraj gola Bugara.

0' - Osijek je objavio postavu s kojom starta protiv Luzerna: Malenica – Šorša, Škorić, Barać, Barišić – Mudražija, Mioč – Grezda, Lopa, Bočkaj - Ejupi

1' - Počela je utakmica Hajduk - Levski. Ajmo Bijeli!!!

0' - Stadion u Dugopolju je ispunjen. Pogledajte postavu Hajduka za večerašnji dvoboj:

Dobra večer dragi čitatelji. S vama će se večeras družiti Matko i Niko, a ubrzo počinju dvije utakmice hrvatskih predstavnika u Europi. Hajduk u Dugopolju dočekuje bugarski Levski, a Osijek u Gradskom vrtu švicarski Luzern.

Ako ste propustili najave utakmica na našem portalu možete ih pročitati ovdje:

>> Nova hajdučka era

>> Ivan Katalinić: Bilo bi dobro kada bi Hajduk postao konkurentan Rijeci i Dinamu

>> Halo Švicarska: Luzernu je cilj proći Osijek

>> Petar Krpan: Grad je živnuo, a Osijek ima kvalitetu da prođe Luzern!

 (Foto: Pixsell)


Tagovi

Levski SofijaLuzern

Ostale Vijesti