Uzbuna na Nou Campu: Što se događa s Barcinim talentima?!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.03.15. | 09:03

Barcelona B nastavlja s očajnim igrama u 2. španjolskoj ligi...

Prije četiri godine rezerve Barcelone pod vodstvom Luisa Enriquea završile su na trećem mjestu u 2. ligi, ali jasno, zbog pravila Španjolskog nogometnog saveza nisu mogle u doigravanje za Primeru. Nakon toga Barca B završavala je kao osma, deveta i lani opet treća u Segundi, no u aktualnoj sezoni našla se u velikim problemima.

Momčad za koju igra niz talenata (Halilović, Sandro Ramirez, Munir, Adama Traore, Dongou, Sergi Samper, Alex Grimaldo) nalazi se na 20. poziciji u drugoligaškom rangu. Slabiji su tek Recreativo Huelva i Sabadell, a Barcine rezerve jučer su upisale čak 15. poraz u 28 utakmica.

Na gostovanju kod Luga gubili su 1:0, pa preokrenuli golovima Sandra Ramireza i Camare, ali u posljednjih deset minuta domaćin je dao dva pogotka za pobjedu 3:2. Alen Halilović upisao je prvi nastup nakon što se oporavio od ozljede koljena, ušavši u igru u 72. minuti umjesto Camare.

Naravno, rezultat nije primaran za Barcelonine talente iz druge momčadi. Najvažnije je da skupljaju iskustvo i privikavaju se na stil katalonskog diva. Međutim, situacija polako postaje alarmantna, jer na Camp Nou zasigurno ne žele pad u 3. ligu, koji se primjerice dogodio Realovoj Castilli.

(Screenshot)


Tagovi

BarcelonaSegundaAlen HalilovićBarcelona B

Ostale Vijesti