EVGENIA NOVOZHENINA/Action Images
EVGENIA NOVOZHENINA/Action Images

Užas u Poljskoj: Huligani upali u autobus Legije pa pretukli trojicu igrača i trenera

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.12.21. | 12:02

Donedavno su za spomenuti klub igrali Josip Juranović, Marko Vešović i Domagoj Antolić, dok je od ovog ljeta u klubu Lirim Kastrati.

Legija Varšava ne proživljava svoje najsjanije dane.

Poljski velikan već neko vrijeme ima velikih problema, rezultati nisu dostojni veličine kluba, a iznimno lojalni, a i opasni, ultrasi kluba to teško prihvaćaju.

Iako su dogurali do grupne faze Europske lige, Legia u poljskom prvenstvu igra ispod svih očekivanja. Iako su im prije sezone mnogi davali najveće šanse da osvoje naslov prvaka, oni su trenutno posljednja momčad Ekstraklase!

Legia je dosad skupila sramotnih 12 bodova u 16 prvenstvenih kola, a njihovi navijači su radi svega toga odlučili malo ‘školovati’ svoje igrače. Upali su im u autobus poslije jučerašnjeg poraza od Wisle Plock i krenuli se obračunavati s igračima i trenerom. Četvorica članova Legije izvukla su deblji kraj, s tim da je jedan od njih bio trener, a da sve poptpuno ne eskalira pobrinula se policija koja je u posljednji trenutak reagirala i spriječila dodatnu eskalaciju.

Ovog ljeta Legia je dovela je Kharatina iz Ferencvaroša, Ribeira iz Nottingham Foresta te Lirima Kastratija iz Dinama. Kad je riječ o izlaznim transferima, Legia je ostala bez Veškovića kojiem je istekao ugovor, Wszolek je otišao u Union Berlin, dok je klub uprihodio tri milijuna eura za Josipa Juranovića koji je postao novi prvotimac Celtica.

Iako su već smjenili trenera, ni privremeno rješenje u liku i djelu Mareka Golebiewskog nije se pokazalo dobrom odlukom. Dosad je pod njegovim vodstvom Legia osam puta poražena u posljednjih 11 utakmica, s tim da u posljednje tri utakmice imaju tri poraza s identičnim rezultatom – 1:0. Zbog toga je došlo i do promjene trenera. Od danas nadalje, klub vodi Aleksandar Vuković

Spomenimo za kraj kako Kastrati nije nastupio u ogledu protiv Wisle, a dosad je za klub skupio 14 nastupa, dva pogotka i jednu asistenciju u svim natjecanjima.



Tagovi

Lirim KastratiLegia

Ostale Vijesti