Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Uz Šimića i Peras u Upravu ulazi jedan od čelnika pulskog kluba?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.03.23. | 22:50

U subotu bi Dinamov Izvršni odbor trebao popuniti još jedno mjesto u Dinamovoj Upravi, a kao kandidat se pojavilo novo ime

Mnogo se imena vrti u eteru kao moguća rješenja za popunu Dinamove Uprave, a jedno od njih zadnjih nekoliko dana kotira kao vrlo ozbiljno. Radi se o Darku Podnaru, članu Uprave i bivšem direktor pulske Istre 1961. On bi u subotu mogao ući u Upravu i uz Vlatku Peras i Darija Šimića činiti tročlanu Upravu, koja će, uz predsjednika Mirka Barišića, u idućem razdoblju voditi klub.

Podnar je poznat u nogometnim klubovima, kao odličan operativac, čovjek koji ima iskustva u mnogim segmentima funkcioniranja kluba te je baš onakav profil kakav Dinamu u ovom situaciju treba. Uz Darija Šimića, koji je zadužen za sportsku politiku i predsjednicu Uprave Vlatku Peras, Dinamu bi odgovarao jedan član 'trojstva' koji vodi brigu o dnevnoj operativi i ostalim pitanjima. Podnar nije još potvrđen, nema jamstva da će i biti, ali vremena je malo, samo do subote u ponoć, nema puno rješenja i moguće je da će od sutra on biti u Upravi. A moguće je da će uz njega doći još netko, da će Uprava imati ukupno četiri člana. No, sve ćemo vidjeti tijekom subote.



Tagovi

Vlatka PerasDario ŠimićDarko PodnarSkupština GNK DinamoGNK Dinamo

Ostale Vijesti