Uspavanka bez pogodaka u Kranjčevićevoj, debitirao srebrni Vatreni

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.10.20. | 20:11

Nadamo se da će preostale utakmice ovog kola 1.HNL biti atraktivnije.

Prvom uzbuđenju na susretu svjedočili smo u 9. Minuti kad je Bosančić ramenom blokirao udarac Kallakua, a VAR je pregledavao je li bilo igranja rukom. Bio bi to izravan crveni karton, ali do toga nije došlo.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.313%;"><iframe src="https://streamable.com/e/kye4um" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Prvu pravu priliku vidjeli smo nakon točno pola sata igre. Gluhaković je probio desnu stranu gostujuće obrane i ubacio prizemno u sredinu gdje je u duelu s protivničkim igračem Tuci s nekoliko metara poslao loptu pored prve vratnice.

Najbolju priliku u prvih 45 minuta propustio je Ćuže u 42. minuti koji je sa svega nekoliko metara poslao loptu visoko preko gola Majkića.

U nastavku su bolji bili gosti, a Tomić je na to reagirao trostrukom izmjenom u 60.minuti kad je u igru poslao Sammira, Cokaja i srebrnog Vatrenog te povratnika u 1.HNL – Josipa Pivarića.

Do kraja utakmice vidjeli smo dvije solidne prilike na obje strane. Prvo je za Istru zaprijetio Gržan, a kasnije za domaćina Marković, ali mreže se u konačnici nisu tresle.

Lokomotiva u sljedećem kolu gostuje u Gradskom vrtu kod Osijeka, dok će Istra 1961 biti gost Slaven Belupu. Lokosi su sada osma momčad prvenstva s pet osvojenih bodova, a isto toliko imaju ih i Puljani, ali su oni jedno mjesto iznad na tablici zbog bolje gol razlike.

(foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

 

 


Tagovi

HNLIstra 1961Lokomotiva ZagrebJosip Pivarić

Ostale Vijesti