PHOTOGRAPHER/NTB via REUTERS
PHOTOGRAPHER/NTB via REUTERS

Uništio im je gradske rivale u Europi, sad ga žele u svojim redovima

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.12.21. | 19:23

Da bi ga doveli moraju nekoga i prodati

Veliki šok doživio je Jose Mourinho kada se imao prilike upoznati s Erikom Botheimom. Norveški napadač s dva zgoditka i tri asistencije bio je jedan od ključnih igrača u gaženju Rome s 6:1 kad je slavio njegov Bodo/Glimt.

Nije to promaknulo gradskim rivalima koji bi ga htjeli u svojim redovima, a prema pisanju talijanskih medija napreduju pregovori između Rimljana i norveškog napadač. On bi mogao doći već u siječnju, a da bi došao Lazio mora prodavati i čini se da će Vedat Muriqi biti taj koji odlazi.

Biancocelesti su počeli raditi na pojačanju momčadi na nadolazećem tržištu transfera, kako bi zadovoljili Maurizija Sarrija, za kojeg se očekuje da će potpisati novi ugovor s klubom do lipnja 2025. No, trener je zatražio od kluba da investira i Lazio je, prema Il Corriere dello Sport, spreman napraviti poteze da dovedu Botheima.

Mladi bi napadač rado prihvatio odredište, a Sarri bi bio sretan da ga ima na raspolaganju, navode novine. Glavni problem za Lazio odnosi se na mogućnost potpisivanja novih igrača, jer moraju prodati prije kupnje. Kako bi se otključao Botheimov dogovor s norveškim prvakom, Muriqi bi mogao biti žrtvovan. Kosovski reprezentativac, koji je stigao u rujnu 2020., borio se s uvjeravanjem od njegovog prelaska iz Fenerbahčea i čini se da nije dio Sarrijevih planova u Formellu.


Ostale Vijesti