foto: Action Images
foto: Action Images

Unatoč pogotku Hrvata, Cluj u nevjerojatnoj završnici ispao od Young Boysa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 10.12.20. | 20:56

Hrvat će ostati neopjevani junak zbog uistinu lude završnice.

U sklopu termina od 18.55 sati, odigran je prvi fond od 12 utakmica šestog kola Europske lige.

Nama najvažniji rezultat je pobjeda Rijeke, ali svakako da je bilo zanimljivih utakmica, rezultata i preokreta na drugim terenima.

Posebice je šokantno bilo na utakmici švicarskih Young Boysa i rumunjskog Cluja. Prije utakmice, domaći Švicarci imali su dva boda prednosti, međutim, nervozan nogomet rezultirao je time da u 84. minuti hrvatski nogometaš Gabriel Debeljuh zabije za goste pogodak koji ih je u tom trenutku vodio dalje u nokaut fazu natjecanja. Spomenimo i da je u igru ušao deset minuta ranije. Debeljuhov pogodak pogledajte OVDJE.

Tko je Gabriel Debeljuh, napadač Cluja koji je jučer umalo izbacio Dinamo iz Lige prvaka?

Kada se činilo da će rumunjski klub u gostima napraviti iznenađenje, odjednom je sve pošlo po zlu. Prvo je u 91. minuti crveni karton za Cluj dobio vratar Balgradean koji je nehotice u izbijanju lopte udario domaćeg nogometaša, a iz dosuđenog jedanaesterca je pogodio Nsame (pogodak pogledajte OVDJE) tri minute kasnije, kada se gužva očistila i kada su gosti uveli Sandomierskog kao zamjenskog vratara.

Potom je strijelac Nsame zbog prekršaja nagrađen direktnim crvenim kartonom, a kada su Rumunji uložili sve prema naprijed, na samom kraju, sjevnila je kontra iz koje zabija Gaudino na nesebičnu asistenciju Meschacka. Njegov pogodak pogledajte OVDJE.

Na koncu je još iznervirani igrač gostiju, Đoković dobio izravni crveni karton u 98. minuti zbog nesportskog ponašanja.

Ostale rezultate dosad odigranih susreta provjerite u donjem prilogu.

foto: Screenshot/rezultati.comfoto: Screenshot/rezultati.com



Tagovi

Gabriel DebeljuhClujEuropska ligaYoung Boys

Ostale Vijesti