Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Umut Nayir se oprostio od Hajduka emotivnom porukom

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.05.21. | 22:06

Izgleda kako je turski napadač zaključio svoju avanturu na Poljudu, iako i dalje postoji (sitna) mogućnost da ostane u klubu...

Kada je početkom listopada dolazio na posudbu iz Bešitkaša na Poljud, Umut Nayir nije bio oduševljen odlukom uprave turskog kluba, ali nakon odrađene sezone s Hajdukom je zadovoljan. Bešiktaš je ove sezone osvojio dvostruku krunu i dogodine će slagati jaku momčad za Ligu prvaka, a u rosteru vide i Umuta, stoga je malo vjerojatno da će Hajduk zadržati Turčina za kojeg ima pravo otkupa njegovog ugovora za 400 tisuća eura.

U prvom dijelu sezone zabio je tek jedan zgoditak, a dolaskom Marka Livaja u Hajduk proigrao je i Umut pa na konto dodao još pet zgoditaka u sveukupno 26 nastupa za Bile. Umut je jedini Turčin koji je igrao u HNL-u, a njego put dao je pozitivan primjer i za druge turske nogometaše koji bi se okušali u Hrvatskoj.

Rezime sezone dao je u emotivnoj objavi na društvenim mrežama, koja je vjerojatno i svojevrsni oproštaj od Poljuda.

„Iza nas je duga i teška sezona. Za mene je to bila sjajna sezona iz koje nosim dobra sjećanja, prijateljstva i iskustva. Želio bih se zahvaliti svim našim navijačima. Osjećali smo njihovu podršku cijelo vrijeme, iako nisu mogli biti na tribinama“, napisao je Nayir.

Kako smo već spomenuli, mala je vjerojatnost da će Hajduk ići na otkup njegovog ugovora, a Bili su se danas zahvalili i dosadašnjem treneru Paolu Tramezzaniju s kojim su izborili Europu. Tramezzaniju se u zadnje vrijeme dosta zamjeralo što je Nayiru na posudbi davao više šansi nego mladom Marinu Ljubičiću kojeg svi vide kao budućnost kluba.


Tagovi

Umut NayirHajdukHNLBesiktas

Ostale Vijesti