Umtiti odlazi na kraju sezone, a Barcelona ima popis igrača među kojima traži zamjenu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.03.18. | 17:03

Svi su jako mladi igrači.

Samuel Umtiti je na izlaznim vratima Barcelone. Katalonski klub je zadovoljan igrama ovog 24-godišnjeg stopera, ali problem je što on želi novi, puno bogatiji ugovor. Aktualni mu, doduše, istječe tek 2021. godine, ali Umtiti inzistira na njegovom produženju te plaći od 8 milijuna eura godišnje. Problem je samo što mu u Barceloni to ne žele platiti, a Manchester City, ali i neki drugu engleski klubovi, su Francuzu spremni dati sve što traži. A kada je već tako, onda su se okrenuli traženju njegove zamjene.

Iako je Barcelona ove zime dovela Yerryja Minu, Kolumbijac se brzo pokazao kao loše rješenje te ni on nema budućnosti na Camp Nou. Stoga su se okrenuli novim rješenjima, a na popisu se nalaze tri mlada igrača.

Najstariji od njih je ujedno i najskuplji, 23-godišnji Milan Skriniar. Slovački stoper je oduševio svojim igrama u Interu, a iako su za njega zainteresirani mnogi velikani, teško će ga milanski klub prodati za manje od 50-60 milijuna eura. No, to nije iznos kojeg Barcelona ne bi mogla platiti.

Godinu dana mlađi od Skriniara je Francuz Clement Lenglet. On trenutno igra u Sevilli u koju je došao prošlog ljeta iz Nancyja za 5,4 milijuna eura. Klub iz Andaluzije nije očekivao da će tako brzo izrasti u sjajnog igrača pa su mu u ugovor postavili izlaznu klauzulu od 30 milijuna eura koja Barceloni ne predstavlja nikakav problem.

Najmlađi na listi je 18-godišnji Matthijs de Ligt. Ovo čudo od djeteta igra u Ajaxu, a Nizozemci ga neće prodati za manje od 30-40 milijuna eura.

Skriniar, Lenglet ili De Ligt? Koga biste vi voljeli vidjeti u Barceloni?

(Foto: Action Images)


Tagovi

Samuel UmtitiMilan SkriniarClement LengletMatthijs de Ligtprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti