Pixsell
Pixsell

Umjesto Drmića Brodić, umjesto Brodića - Drmić!?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.01.24. | 18:27

NK Varaždin zainteresiran je za jednog od najplaćenijih igrača Dinama.

Sergej Jakirović okupio je momčad pred početak nastavka sezone u kojoj Dinamo brani naslov i lovi sedam bodova zaostatka (uz dvije utakmice manje) za splitskim Hajdukom. Jakirović je na prozivci okupio 35 igrača, među kojima je i dosta juniora. Međutim, na listi nema nekoliko igrača koji su bili standardni dio prve momčadi u prvom dijelu sezone.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamov strateg više ne računa na Antonija Marina, Luku Menala, Josipa Drmića te dva posuđena lijeva beka, Bohdana Mihajličenka i Joaquina Sose.

"Za neke smo procjenili da idu dalje. Drmić i Marin neće imati prostora. Tražimo lijevo krilo, Za Menala tražimo neku opciju da svi budu zadovoljni. Za Jurića je bolje da ide na posudbu zbog zdravstvenih problema. Vraća se i za njega je bitan kontinuitet. Sosa i Mihajličenko - raskidamo posudbe jer smatram da to nije dovoljno dobro za Dinamo", rekao je na konferenciji za medije Jakirović.

Zamjene za lijevog beka trebao bi biti novi Japanac u redovima hrvatskog prvaka Takuya Ogiwara, igrači za krilne pozicije još se traže, a zamjena za Drmića stigla je iz Varaždina.

Fran Brodić u sezonu je krenuo sjajno, zabio je šest pogodaka u prvih šest kola, no na terenima ga nije bilo gotovo dva mjeseca. U posljednje dvije jesenske utakmice dobio je ukupno 66 minuta, a u 3-1 pobjedi nad Goricom zabio je i svoj sedmi ligaški pogodak.

"Brodić je na popisu, vratio se zadnja dva kola. Kreće na pripreme, evo mu prilike da se dokaže. Čvrsto sam uvjeren da može".

No, u problemima se sada našao Varaždin koji je ostao bez svojeg nominalno ponajboljeg ne samo napadača, posebno jer su u tekućoj sezoni problema s ozljedama imali i ostali Varaždinovi napadači Ante Vukušić, Domagoj Drožđek i Michele Šego.

Prema pisanju Sportskih novosti, konkurenti za Brodićevu zamjenu u Varaždinu je, između ostalih i Josip Drmić! Drmić, kojem ugovor s Dinamom ističe na kraju sezone, jedan je od najplaćenijih igrača lige i Varaždin će teško parirati njegovim zahtjevima.

Drmić još nije stari igrač za suvremene pojmove. Na ljeto će proslaviti 32. rođendan i sigurno može računati na još nekoliko sezona, brojnim problemima s koljenima unatoč. No, Drmić nikada nije krio kako uživa u Hrvatskoj te je stoga možda is preman pristati na manju plaću, pod uvjetom da ostane dio HNL-a, čak i u klubu iz donjeg doba tablice.

Je li ovaj interes Varaždina za Drmića samo jedna od brojnih transfer-patki koje čujemo u ovo doba godine, ili iza cijele priče postoji konkretan interes, pokazat će vrijeme. (N.R.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Bohdan MihajličenkoJosip DrmićNK VaraždinDinamo ZagrebGNK DinamoFran Brodić

Ostale Vijesti