Umjesto Bešiktaša Dinamu prijeti - Partizani!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 08.01.19. | 09:43

Plavi su još uvijek u Zagrebu.

Momčad prvaka Hrvatske još uvijek je u Zagrebu, treniraju na pomoćnim terenima kraj Maksimira, a u četvrtak zaputit će se u turski Belek u kojem će nastaviti s pripremama za proljetni dio sezone u kojem je glavni fokus, dakako, utakmica protiv Viktorije iz Plzena.

U subotu, kada su se Dinamovci prvi puta okupili u 2019., objavljeno je kako je Dinamu otpao prvi i najzvučniji suparnik na pripremama. Turskom velikanu Bešiktašu pomaknuli su prvenstvenu utakmicu s nedjelje na petak te će se ranije morati vratiti u Istanbul.

Stoga, Dinamo će tog 14. siječnja umjesto protiv Bešiktaša igrati protiv albanskog Partizanija, objavili su jučer u zagrebačkom prvoligašu. Partizani je vodeća momčad prvenstva Albanije, ima tri boda prednosti ispred Kukesija i bit će solidna priprema za Plave na otvaranju turskih priprema.

Poveznica između Dinama i Partizanija je Amir Rrahmani koji je u HNL, točnije u Split stigao upravo iz tiranskog kluba, prije četiri godine kao 21-godišnjak.

Nakon Partizanija Dinamon će još igrati s Dynamom iz Dresdena, bugarskim Etarom iz Tarnova, Politehnicom Iasi, poljskim Slaskom iz Wroclawa te u generalki pred početak drugog dijela sezone, 25. siječnja, protiv Austrije iz Beča.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Partizani

Ostale Vijesti