Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

Umirovio se bivši engleski reprezentativac: "Nogometni svijete, hvala ti od srca"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.11.22. | 16:06

Ostavio je emotivnu poruku za kraj karijere

Bivši engleski krilni igrač Aaron Lennon umirovio se u 35. godini od profesionalnog nogometa. "Konačno sam odlučio da je pravi trenutak da objesim kopačke o klin" , napisao je."Nakon što sam odvagao svoje mogućnosti, smatrao sam da nijedna nije prava za mene i moju mladu obitelj."

"Bila je to vrlo teška odluka jer je nogomet bio moj život od treće godine, a zadnjih 20 godina profesionalno igrati na samom vrhu bilo je nevjerojatno", dodao je pa nastavio:

"Nogomet mi znači puno i uvijek će značiti. Mislim da nisam ni shvaćao koliko sve dok nisam počeo razmišljati o odlasku u mirovinu - bilo je svega i više nego što sam očekivao. Sada sam jako uzbuđen zbog ovog sljedećeg poglavlja u svom životu i što ću provoditi puno više vremena sa svojim voljenima."

"Postoji toliko toga što želim učiniti i vratiti svojim iskustvom na terenu i izvan njega i to ću činiti u bliskoj budućnosti.

"Nogometni svijete, hvala ti od srca."

Lennon je karijeru započeo u Leeds Unitedu i proveo 10 godina u Tottenhamu prije nego što je otišao u Everton, Burnley i turski Kayserispor. Odigrao je 21 utakmicu za Englesku i igrao na Svjetskim prvenstvima 2006. i 2010. godine. Lennon, koji je igrao za Burnley s jedne i druge strane u Kayserisporu, napustio je Claretse kada mu je ovog ljeta istekao ugovor.

(eg)



Tagovi

Aaron LennonEvertonBurnleyKayserispor

Ostale Vijesti