Reuters/Matthew Childs
Reuters/Matthew Childs

Ukrajinci slavili eurogolom nakon užasne reakcije irskog vratara, Škoti lako preko Armenije (FOTO/VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.06.22. | 22:45

Ukrajinac je izvodio slobodan udarac praktički s aut linije i njegov centaršut je na kraju završio u golu

U skupini 1 Lige nacija B osigrana su dva susreta. Ukrajina je s 1:0 bila bolja u gostima od Republike Irske i tako se iskupila nakon bolnog poraza od Walesa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Strijelac je bio Cigankov u 47. minuti i to eurogolom kojemu je pridonijela i kriminalna reakcija irskog golamana.

Naime, Ukrajinac je izvodio slobodan udarac praktički s aut linije i njegov centaršut je na kraju završio u golu. Igrači nisu u potpunosti krenuli na loptu, a golman nije očekivao da će ona ući njemu iza leđa u mrežu pa ju je pustio da odskoči, vjerojatno pretpostavljajući da će otići van okvira gola. E pa ta je procjena i reakcija skupa s njom, bila jako loša i donijela je u početku drugog dijela oduševljenje na tribinama. Iako su gostovali, orilo se 'Ukrajina, Ukrajina!' Rezulat se do kraja nije mijenjao.

Pogledajte gol Ukrajine protiv Irske OVDJE.

Reuters/Matthew ChildsReuters/Matthew Childs

U drugom susretu ove skupine Škotska je golovima Ralstona u 28. minuti i McKenne u 40. pobijedila Armeniju s rutinskih 2:0. Škoti su krenuli s presingom od prve minute, a to im se sjajno vratilo. Naime, Armstrong je asistirao Ralstonu za 1:0 u 28. minuti susreta, a samo 12. minuta kasnije zabio je i McKenna na asistenciju McGinna. Do kraja prvoga dijela McGregor je zaradio prvi žuti karton na susretu zbog faula.

Još je Armenija dobro prošla! Naime, u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela vidjeli smo još jedan gol i to McKenne, ali njega je poništio VAR.

Pogledajte prvi gol Škotske OVDJE.

Pogledajte drugi gol Škotske OVDJE.

S obzirom na relativno uzbudljivi prvi dio, očekivali smo takav i nastavak, ali očekivanja nam se nisu ispunila. Cijeli ritam utakmice je pao, Škoti su bili zadovoljni rezultatom, a Armenci nisu imali snage uzvratiti. Ili bolje rečeno, kvalitete. Jer snage su imali, barem za faule i svađu. Spertsyan je zaradio žuti karton zbog svađe, a Angulo zbog prekršaja i to duboko u sudačkoj nadoknadi kada je sve već bilo odavno riješeno. Baš mu i nije trebao...

Reuters/Molly DarlingtonReuters/Molly Darlington




Tagovi

Liga nacijaUkrajinaŠkotskaArmenijaIrskaRepublika Irska

Ostale Vijesti